3 NAJHLADNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA Djeluju nepristupačno, ali su prvi koji će vam pružiti ruku

Vjerovatno ste nailazili u životu na ljude koji ostavljaju hladan utisak. Djeluju distancirano, a u nekim trenucima čak i okrutno, kao da imaju manjak empatije. Astrolozi smatraju da su takve karakterne osobine povezane sa horoskopskim znakom. Ovo su ljudi ledenog srca.

1. Vaga

Ključna karakteristika ovog znaka je dobra komunikacija sa drugim ljudima, bilo da se radi o poslovnim partnerima, klijentima, bliskim prijateljima ili rođacima. Vaga teži balansu u svemu. Gleda da svaki konflikt izgladi na miran način. Međutim često se ne udubljuje u emotivnu povezanost, već je fokusirana samo na spoljne događaje. Zbog toga Vaga spada u hladan i pomalo bezosjećajan znak.

2. Jarac

Jarac je najdisciplovaniji znak koji teži radu i štednji. Krase ga čvrstina i smirenost. Međutim u fokusu su mu isključivo posao, uspjeh i novac, zbog toga ignoriše svaki vid sentimentalnosti i topline. Izgradnja dubokih emotivnih međuljudskih odnosa mu nije toliko bitna. Zato i ne čudi činjenica da je svrstan u jedan od najhladnijih i najokrutnijih znakova.

3. Vodolija

Vodolija je najliberalniji u odnosu na sve ostale znakove i teži ka što dinamičnijem životu. Poprilično je otvorena i prijateljski nastrojena. Međutim, zbog netolerancije na ograničenja i stalne želje za nečim novim, nije postojana da izgradi vezu na duge staze, već se to se odvija privremeno i na površnom nivou. Tako da je zbog toga okarakterisana kao znak koji je emotivno nedostupan i distanciran.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima