Deseti Memorijalni turnir „Tomo Krasić“ održat će se 21. listopada

U organizaciji ŽHKK Brotnjo ’94, u subotu, 21. listopada održat će se deseti memorijalni turnir „Tomo Krasić“. Turnir u spomen na prerano preminulog Tomu Krasića, sportskog direktora ŽHKK Brotnjo ’94 i istaknutog broćanskog sportskog djelatnika, održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk, gdje će se predstaviti mlade košarkašice iz Brotnja, Posušja, Neuma i crnogorskog Tivta.

Na tradicionalnom memorijalnom međunarodnom turniru uz predkadetkinje uz tri košarkaška kluba iz Hercegovine po prvi puta sudjelovat će košarkašice iz Crne Gore, a upravo će košarkašice ŽKK Sea Stars Tivat biti protivnice ŽHKK Brotnjo ’94 u prvoj utakmici turnira.

ŽHKK Brotnjo i ŽKK Sea Stars Tivat prvu utakmicu turnira započet će u 12 sati, dok će košarkašice ŽKK Posušje i ŽKK Neum na parket u 13.45 sati.

Rasporedom turnira predviđeno je da dvije poražene momčadi u 16 sati odigraju utakmicu za treće mjesto, a finale 10. međunarodnom memorijala „Tomo Krasić“ na rasporedu je u 17.30 sati.

Finalni ogled dat će odgovor na pitanje tko će biti pobjednik jubilarnom Memorijala „Tomo Krasić“, nakon čega će biti upriličena ceremonija dodjele pehara, medalja i priznanja košarkašicama koje su nastupom na turniru na poseban način skrenule pozornost na svoj talent.

The post Deseti Memorijalni turnir „Tomo Krasić“ održat će se 21. listopada appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima