Dnevni horoskop za 09.06.2024.

TNT GROUP

Ovan


Bićete posebno nadahnuti za nadmudrivanja i vrckave razgovore. Mozak će vam raditi sto na sat i isticaćete se duhovitošću. Opustite se u društvu, jer dobra zabava je garantovana, a nije isključeno ni novo poznanstvo. Posvetićete se sređivanju računa i režija.

Bik

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate šta naučiti. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, ići ćete do kraja, bez obzira na ishod. Nećete dopustiti da se druga strana poigrava vašim osjećanjima. Ako treba, ponosno ćete dignuti glavu i nastaviti dalje bez nje.

Blizanci

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Mogli biste se razočarati u svoje prijatelje koji s vama rado izlaze, ali ih nema kada vama treba razgovor. Nedostajaće vam volje za gomilu kućanskih poslova. Trebaće vam promjena; dobar odmor ili razonoda. Izbjegavaćete izlaske, izgovorima se izvlačiti iz već zakazanih dogovora te se prepustiti aktivnostima koje vas opuštaju.

Rak

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Dan je kao stvoren za učvršćivanje emotivnih spona među parovima koji su tek odnedavno u vezi. Nećete pogriješiti ako u odnos unesete više mašte, romantike i strasti. Crpićete zadovoljstvo iz malih stvari – razveseliće vas kafa s dobrim prijateljem, gledanje omiljene serije ili čitanje zanimljive knjige.

Lav

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Odnos s partnerom biće napet pa ćete biti uznemireni i nezadovoljni. Pokušaji ozbiljnog razgovora vrlo brzo će završavati u svađi pa prije nego što se upustite u takvo što, sredite svoje misli. Mogući su nesporazumi s rođacima, a pripazite i na lažne i prevrtljive prijatelje. Neko će vam otkriti svoje pravo lice.

Djevica

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Uživaćete u obavljanju svakodnevnih poslova i veseliti se susretu s nekim ljudima. Ljubavni život ostvariće većinu vaših intimnih nadanja. Mnogi će se uvjeriti u snagu svojih i partnerovih osjećanja, uživati u zajedničkim trenucima i planovima za budućnost.

Vaga

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Primaćete od partnera više nježnosti i topline pa, iako će ti trenuci možda trajati kratko, ne zanemarujte njihovu važnost. Samci, probuđena privlačnost prema nekome, ko vam se veoma dopada, biće uzajamna. Ukućani će vas zadirkivati, jer će primijetiti da ste zbog zaljubljenosti zbunjeni i odsutni mislima.

Škorpija

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Osjećaćete da je vrijeme za novi početak, ali ne samo za konkretnu akciju nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima suprotstavićete se lošem raspoloženju. Namjeravate li se intenzivnije baviti sportom, nemojte zanemarivati pravilno zagrijavanje.

Strijelac

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Osjećaćete da ste sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo i uživati u tišini svog doma. Nemojte komplikovati život sebi i drugima oklijevanjem i analizama budućnosti. Prepustite se svojoj intuiciji, jer će vas nepogrešivo odvesti u pravom smjeru. Brinite o kondiciji – treba vam više kretanja i fizičke aktivnosti.

Jarac

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Neće vas privlačiti velika okupljanja i društva. Najbolje ćete se zabavljati u uskom krugu prijatelja. Šetnja gradom ili organizovanje intimnijih susreta najbolji su izbori za vas. Dobar film ili knjiga svakako će vas opustiti i pomoći da se pripremite za novu radnu sedmicu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Može vam se dogoditi da pogrešno procijenite situaciju i da nekim ljudima pridate prevelik značaj. Pokušaćete neke situacije dovesti u željene okvire, ali trebaće vam porodična podrška, a to bi moglo izostati. Ljubavna prilika biće vam nadohvat ruke, pazite samo da je ne propustite. Ako budete previše oklijevali, propustićete pravi trenutak.

Ribe

Dnevni horoskop za 09.06.2024.
Okolina će vam biti naklonjena pa bi vam čak i potpuno nepoznati ljudi mogli iskazati simpatije. Moguće je veoma uspješno putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate put, pronalazićete zadovoljstvo u druženju s mladima, djecom ili ćete čuti ugodnu vijest od osobe koja živi udaljeno od vas.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima