Dnevni horoskop za 13.03.2024.

TNT GROUP

Ovan


Ako ste preopterećeni ili su drugi na vas prebacili svoje poslove i obaveze, pobunite se. Ne dopustite nikome da vas iskorištava. Ako vam više odgovara mir od razgovora s ljudima, to sebi i omogućite. Mnogo toga ćete početi, ali nije izvjesno kako ćete i kada sve završiti. Ne bi bilo loše da pronađete nekoga da vam pomogne.

Bik

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Povećavaju se vaše obaveze prema prijateljima, rođacima i djeci. Mlađe očekuje mnogo susreta i telefonskih poziva. Ako ste u svađi s prijateljem, uspješno ćete riješiti nesuglasice koje su remetile vaše odnose. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja. Ipak, pripazite da ne pretjerate djelujući kao pravi buntovnik.

Blizanci

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Imaćete prilike dokazati svoja stajališta i osigurati sebi veći ugled u poslovnom krugu. Međutim, to isto moraćete znati i održati, pokazati koliko ste jaki i onda kad se situacije ne odvijaju kako ste zamislili. Sumnjaćete u partnerove namjere ili njegova osjećanja prema vama. Pretjerivaćete s ljubomorom i nepovjerenjem.

Rak

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Iako će društveni život biti pojačan, vrijeme koje ćete provesti s partnerom zasjeniće sve druge događaje. Veći značaj pridavaćete svom izgledu – otići ćete kod frizera ili krenuti u nabavku nove garderobe. Porodična situacija može biti izvor napetosti, ali neko blizak, kome se i inače povjeravate, daće vam dobar savjet.

Lav

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Prijateljski odnosi pokazaće se bitnima. Uticajne osobe i poznanstva pomoći će vam u potrazi za poslom. Dan je pogodan za odluke vezane za štednju ili ulaganje novca, a nekima bi mogao biti odobren kredit. Uz malo šarma i verbalnog umijeća, izvući ćete znatnu korist iz poslovnog putovanja.

Djevica

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Ujutro ćete teže ustati i najradije biste ostali kod kuće. Radićete sporije i teže se koncentrisati. Onima koji su u braku ili vezi moguća je prepirka s partnerom. Suzbijte ljubomoru, posebno ako ste odnedavno u vezi. Ukoliko namjeravate pojačanim vježbanjem poboljšati fizičku formu, počnite laganim vježbama kako biste izbjegli upalu mišića.

Vaga

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Očekuju vas neplanirane obaveze koje će poremetiti druge planove. Mogli biste raditi prekovremeno i pod pritiskom kratkih vremenskih rokova. Dogovore s prijateljima mnogi će otkazati zbog neplaniranih zadataka, a možda i kućnih popravki. U ljubavnom životu isplatiće vam se inicijativa. Osobi koja vam se sviđa hrabro predložite druženje.

Škorpija

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Briljiraćete u poslovima gdje se traži vještina komunikacije i pregovaranja. Djeca i partner biće vam izvor zadovoljstva, dok bi ostali nakon iskrenog razgovora mogli vezi dati pozitivnu energiju. Neki među vama radovaće se dolasku prinove i pripremati veliko porodično slavlje.

Strijelac

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Selidba, građevinski radovi ili uređivanje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam oko nečega prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

Jarac

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Najugodnije ćete se osjećati na radnom mjestu. Kolege će vam činiti usluge ili olakšati izvršavanje poslova. U ljubavnom životu predstoje vam uzbudljivi trenuci i zanimljiva događanja. Mogli biste se pomiriti s partnerom i početi ispočetka ili ćete napokon smoći hrabrosti da nekome kažete šta osjećate prema njemu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
S partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta, posebno ona vezana za vaspitanje djece. Nije isključeno da krenete u zajedničke poslovne projekte. Finansije iziskuju oprez. Izbjegavajte situacije koje vas vode u povećane troškove, bilo da je riječ o šetnji gradom ili izlasku s prijateljima.

Ribe

Dnevni horoskop za 13.03.2024.
Okrenućete se prema vanjskom svijetu, mnogo se družiti s prijateljima, ali i provoditi kvalitetno vrijeme s partnerom. Inspiracija i ambicioznost usmjeravaće vas na hrabre poslovne poteze. Na dobrom ste putu pa nema razloga da u svojim naumima ne biste uspjeli.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima