DNEVNI HOROSKOP ZA 15. NOVEMBAR: Pogledajte kakav vas dan očekuje

Dnevni horoskop za 15. novembar 2023. godine.

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan znatiželjan, Biku nedostaje partner, Blizancima sve ide od ruke, Raku na pomolu nova ljubav, Lav sujetan, Djevica nervozna, Vaga osjetljiva, Škorpija usamljena, Strijelac kreativan, Jarac pod stresom, Vodolija svadljiva, a Ribama problemi u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 15. novembar 2023. godine.

OVAN

POSAO: Štedite svoje napore. Ako se istrošite nećete imati uspjeha na poslu. LJUBAV: Nećete riješiti probleme u vezi ako stalno zanovetate. ZDRAVLJE: Pretjerana nervoza.

BIK

POSAO: Ukoliko komplikujete posao sa drugim klijentima ili njima dugujete novac, ne očekujte brze rezultate. LJUBAV: Skloni ste opraštanju. ZDRAVLJE: Reproduktivni organi osjetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Inventivnost, brzo delovanje pomoći će vam da brzo radite, reagujete, funkcionišete. LJUBAV: Moguća je nervoza u susretu sa osobom koja vam se baš mnogo dopada. ZDRAVLJE: Blaga trema.

RAK

POSAO: Svjesni ste svoje funkcije i dominacije na radnom mestu. Nema potrebe da se nekome pravdate. LJUBAV: Potreban vam je partner koji je dinamičniji i otvoreniji kada su emocije u pitanju. ZDRAVLJE: Mislite o pozitivnim stvarima.

LAV

POSAO: Bićete u dobrom društvu važnih ličnosti. Tu možete da pokupite kontakte za budućnost. LJUBAV: Muški Lav ima susret sa ženom Ovan, dok žena Lav teži ka nekoj tajnoj vezi sa Bikom. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA

POSAO: Mnogo se nervirate i to zaista nije vrijedno truda. Ostvarite nešto od nedelje da radite. LJUBAV: Partner vas tješi i pokazuje razumevanje. ZDRAVLJE: Džangrizate, pravite tenziju sebi i drugima.

VAGA

POSAO: Dajete sve od sebe da odete iz mjesta u kome živite i tražite posao u drugom gradu ili državi. LJUBAV: Ako budete društveni, po običaju, imate šansu da upoznate osobu koja vam pripada. ZDRAVLJE: Vene, oticanje nogu.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako vam nešto treba, samo kucajte na vrata direktora. LJUBAV: Emotivno možete da kucate na vrata osobi koja vas dugo čeka. Rak ili Ribe su najbolje šanse za vas. ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

STRIJELAC

POSAO: Dobar dan za sve one koji se bave umetnošću posebno slikarstvom, fotografijom, kamerom. LJUBAV: Ponekad vaša umišljena finansijska situacija može da pokvari ljubavnu idilu sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Kosti, kukovi.

JARAC

POSAO: Pokazujete toleranciju za sve pa čak i za one koji se ne trude previše. LJUBAV: Morate da se opustite i prihvatite vezu sa jednim užasno upornim Lavom. ZDRAVLJE: Ramena, zglobovi na prstima šake.

VODOLIJA

POSAO: Ravodušni ste na poglede nekih saradnika koji imaju dobre ideje. Verovatno će biti manjih konflikata. LJUBAV: Dobro se snalazite u vezi sa osobom iz znaka Škorpije. ZDRAVLJE: Bronhije, loše disanje.

RIBE

POSAO: Smirite nerve jer zbog posla nije toliko vredno da se patite. Narušićete zdravlje. LJUBAV: Partner vam je snažna ličnost pa će vas podržati u svemu. ZDRAVLJE: Stomak, tanko crijevo.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima