Dnevni horoskop za 19.05.2024.

TNT GROUP

Ovan


Ne prepuštajte se olako mrzovolji. Ma koliko vam bilo teško, pozovite prijatelje da vas svojim smijehom i bezbrižnim razgovorima oraspolože. Neki među vama naći će se na meti povećanih očekivanja dragih ljudi. Dok svakom od njih udovoljite, počećete da se osjećate isprazno, jer će vas takve situacije prilično iscrpiti.

Bik

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Radovaće vas nečije priznanje da ste u nečemu bili u pravu. Poznanik kojem ste svojevremeno dali savjet, mogao bi vam se zahvaliti, jer ste mu pomogli. Očekuje vas veće emotivno prožimanje s partnerom. Zaljubljenost će biti sve jača pa ćete jedva čekati da se nađete nasamo. Samci, večeras se pripremite za nova ljubavna uzbuđenja.

Blizanci

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Rasprava s porodicom pridonijeće promjeni vaših stavova. Ipak, teško ćete im to priznati. Pređite preko onoga što je bilo i postignite sporazum oko bitnih pitanja. Suzdržite se od nepromišljenih izjava, kojima biste mogli dovesti u pitanje budućnost ljubavnog odnosa. Previše kritikujete partnera koji od vas očekuje više pažnje i nježnosti.

Rak

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Ljubavni život biće stabilan. Mnogo toga rješavaćete razgovorom i podrškom bliskih ljudi. Mlade očekuje dobra zabava u večernjim satima. Ako ste odnedavno u braku, moguće je seljenje u ljepši ili veći stan koji ćete s užitkom preurediti kako vama odgovara. Alo imate brata ili sestru, obavićete važan razgovor.

Lav

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Budite aktivni i preduzetni. Obavite neodgodive obaveze što prije, jer sutra nećete imati toliko energije i spretnosti kao danas. Priuštite sebi dan proveden na omiljeni način bilo da je riječ o izletu, sportskim aktivnostima, gledanju filmova ili kafi kod prijatelja. Neki će očekivati posjetu drage osobe i pokazati se sjajnim domaćinom.

Djevica

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Namjerno ćete odglumiti nezainteresovanost, znajući da ćete time privući onoga ko vam se sviđa. Nađete li se u četiri oka, pokrenuće se lavina strasti. Iako će vrijeme pokazati je li riječ o pravoj vezi, nemojte se već sada zamarati takvim pitanjima.

Vaga

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, nemojte zbog ponosa propustiti priliku da zamolite partnera za razgovor. Ne očekujte da druga strana napravi prvi korak, posebno ako ste je nečim uvrijedili. Moglo bi vam ponestati elana da kućne obaveze privedete kraju. Ako do sada niste, krajnje je vrijeme da partnera “natjerate” da vam više pomaže.

Škorpija

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Dan je pogodan za kupovinu. Mogli biste dobiti značajan popust ili po povoljnoj cijeni naći nešto čime ćete ukrasiti unutrašnjost doma. Nikako se nećete uspijevati prisiliti na obaveze. Dan ćete provesti pred računarom, pretražujući internet ili se dopisujući sa prijateljima. Imajte na umu da ćete se kad-tad morati posvetiti poslovima.

Strijelac

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Sticajem okolnosti, mnoge su obaveze pale na vaša leđa. Izostaće pomoć koju očekujete, naročito od strane bračnog partnera. Mislite više na sebe i svoja zadovoljstva. Učinite sebi neku sitnu radost, kupite nešto što će vam podići raspoloženje ili posjetite frizera, jer vam i novi izgled može osvježiti dan.

Jarac

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Porast porodičnih obaveza obilježiće dan, a mnogi će vam se obraćati za pomoć ili savjet. Bićete privrženi prijateljima, djeci i članovima porodice. Očekuje vas poziv na proslavu ili kućnu zabavu pa nije isključen susret s nekim ko će vas očarati svojim šarmom i privlačnim izgledom.

Vodolija

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Ako ste se udaljili od partnera, vrijeme je da razgovarate o problemu. Ipak, prije nego počnete s kritikama na njegov račun, ne zaboravite i na komplimente, jer vašem partneru potrebna je i podrška. Pripazite na urednost doma, jer je moguće da vam na vrata pokucaju nenajavljeni gosti. Pripazite na stopala, nosite anatomsku obuću.

Ribe

Dnevni horoskop za 19.05.2024.
Ne govorite drugima sve što mislite. Ono što ste možda rekli u dobroj namjeri, neko bi mogao shvatiti kao kritiku ili uvredu. Neko će se jako truditi da vas osvoji. Iako ćete to smatrati romantičnim, nemojte se upuštati u dublje veze dok drugu stranu malo bolje ne upoznate.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima