Dnevni horoskop za 20.01.2024.

TNT GROUP

Ovan


Vedri i nasmijani, nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Pred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva na izlazak. Zračićete šarmom i privlačnošću koja će druge podsticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati. Obratite pažnju na zdravlje, a posebno na one dijelove tijela koji su vam i inače osjetljivi.

Bik

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Bez konkretnog razloga, osjećaćete se tužno i usamljeno. Zadovoljstvo ćete tražiti u hrani i slatkišima. Mogli biste se družiti sa osobama koje vam neće odgovarati po godinama, životnim nazorima i profesionalnom opredjeljenju. Odmaknite se od takvog društva, jer niste dužni da se prilagođavate onima koji vam ne odgovaraju.

Blizanci

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Slobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajednički odlazak u bioskop ili na romantičnu večeru omogućiće vam da ponovo uspostavite bliskost. U odličnoj ste fizičkoj formi koju bi bilo šteta ne iskoristiti za vježbanje, čišćenje podrumskih prostorija ili za noćni provod u diskoteci.

Rak

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Bićete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za započinjanje svađa. Vašem partneru neće biti lako s vama izaći nakraj, jer ćete biti skloni kritikovanju i sitnim provokacijama na njegov račun. Otkazaćete sve dogovore za izlazak te ćete se radije opuštati ispred televizora, gledajući program po vašoj volji.

Lav

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Nove osobe, a time i potencijalne simpatije, upoznavaćete putem kursa ili seminara koje odnedavno pohađate. Neki će pasti na šarm mlađe osobe koja će ih oduševiti vedrinom i životnim entuzijazmom. Ako imate bitan ispit, prionite na učenje, jer ćete danas biti dobro fokusirani i odlično ćete pamtiti.

Djevica

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Odsutni ste mislima pa će vam biti teško da se skoncentišete na obaveze. Improvizovaćete i nastojati samo površno odraditi neke kućanske poslove. Podstaknuti finansijskim problemima, nastojaćete pronaći najbolji način za što brže izvlačenje iz krize. Do potrebnog novca mogli biste doći iznajmljivanjem ili prodajom zemljišta.

Vaga

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Vašu nervozu, na svojoj koži, najbolje će osjetiti ukućani. Započinjaćete svađe bez posebnog povoda, a nećete prezati ni od uvreda kojima ćete nekog rastužiti i razočarati. Samoća neće dobro uticati na vas pa vam se savjetuje da se okružite prijateljima čije će vas društvo, bez sumnje, oraspoložiti.

Škorpija

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Dan je odličan za sve vrste kozmetičkih zahvata i uljepšavanja. Promjena frizure ili nabavka novog komada nakita biće sjajan način za podizanje samopouzdanja. Trošićete novac na nepouzdane preparate za mršavljenje, ali bez redovne fizičke aktivnosti nemojte očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Strijelac

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Zaljubljivi ste i romantični pa ćete se prepustiti flertu. Ako se zaputite u noćni provod, steći ćete zanimljiva poznanstva te isprobati svoje zavodniče vještine. Osoba koja vam se sviđa mogla bi zbog toga biti ljubomorna, što će je i podstaknuti da vam se približi i pokaže da je zanimate. Nije isključen poziv na prvi ljubavni sastanak.

Jarac

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Osjećaćete se usamljeno i depresivno. Razmišljaćete o egzistencijalnim temama i mnogo razmišljati o greškama iz prošlosti. Iako biste se najradije prepustili odmaranju, nagomilane kućne obaveze zahtijevaće da im se što prije posvetite. Nemojte previše računati na pomoć ukućana koji će biti u nekim svojim problemima.

Vodolija

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Ako imate mogućnosti, otputujte s prijateljima u drugi grad. Promjena sredine neće samo pozitivo uticati na vaše raspoloženje nego vam pružiti priliku da upoznate nove ljude. Poruke će biti učestale – prijatelji će vas pozivati na izlazak, a i partner simpatično zavoditi romantičnim porukama.

Ribe

Dnevni horoskop za 20.01.2024.
Posvetićete se sebi i svojim potrebama. Nećete mnogo mariti ako vas bližnji optuže da niste od velike pomoći, nego ćete bez grižnje savjesti uzeti zasluženi odmor. Povećani troškovi očekuju vas ako organizujete neku proslavu ili ako budete dio nje.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima