Dnevni horoskop za 20.11.2023.

Ovan


Jasan cilj i brižljivo osmišljena strategija djelovanja obilježiće vaše akcije. Bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom životu, znaćete šta želite i kako to postići. Razmišljaćete o razmještaju ili kupovini namještaja radi estetike ili funkcionalnosti prostora. Pri tome će doći do sukoba volje i karakternih razlika ukućana.

Bik

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Više ćete se truditi kako biste pronašli čvrsto uporište i riješili probleme iz prošlosti. Mogli biste pokazati nemarnost u praktičnim pitanjima i lakomisleno raspolagati novcem. Izbjegnite zamijeranje s pojedincima na radnom mjestu, a naročito s nadređenima. Čuvajte se nesmotrenosti i brzopletosti.

Blizanci

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Vaša sumnjičavost u ljubav i vjernost partnera je pretjerana. Savjeti prijatelja će vam pomoći da smjestite svoj problem u perspektivu, ali odluke morate donositi sami! Borićete se za svoja prava i suprotstavljati osobama koje prijete vašem miru. Nećete više ćutati i zataškavati probleme. Jasno i glasno izražavaćete svoje mišljenje.

Rak

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Nećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor. Dan je odličan za one koji žele reći “ne” lošim navikama i početi živjeti zdravije.

Lav

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Uspjećete u poduhvatima usmjerenim na ličnu promociju. Okolina će vaše akcije propratiti s odobravanjem. Predstavite svoje ideje na poslu i nazovite osobu koja vam se sviđa. Mjesec obasjava polje ljubavnih odnosa pa na toj relaciji danas možete doživjeti uspjeh i ugodne, romantične trenutke.

Djevica

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Suzdržanost će biti najbolji način zaštite od dosadnih i napornih ljudi. Mnogi će vam ići na živce, sve će vam smetati i željećete malo svog mira. Možda ste samo zasićeni poslom, obavezama ili situacijom u kući. Ukućani će vam mnogo toga zamjeriti. Mogli biste razmišljati o osiguranju doma u nekom od osiguravajućih društava.

Vaga

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Kontakti s rođacima postaće intenzivniji. Mogao bi vas posjetiti neko ko je na proputovanju ili vas pozvati u posjetu u svoj grad ili stranu zemlju. Nemojte insistirati ako ste se uvjerili da u nekom projektu nailazite na stalan otpor. Pametnije je taj posao zasad odgoditi i pričekati bolje uslove za realizaciju. Budite strpljiviji!

Škorpija

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Bolje ćete se snalaziti u individualnim poslovima, u kojima ćete biti prepušteni sami sebi, dok će timski rad nametati ograničenja i zahtijevati od vas neželjena prilagođavanja. Moguć je dodir s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje pogodnih okolnosti.

Strijelac

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Sve je na vašoj strani, ali ćete se za uspjeh morati malo pomučiti i sami. Ako nešto želite, preuzmite inicijativu kako biste to i ostvarili. Ne dopustite da vas podmetanja sa strane obeshrabre. Završite projekat koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate.

Jarac

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Osjetićete umor, sve intenzivniju potrebu za samoćom i udaljavanjem od ljudi koji vas guše svojom ličnošću. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Iscrpiće vas neredovna ishrana, sklonost porocima i brz način života. Moguć je veći dotok novca na vaš bankovni račun, ali rašće i troškovi pa pripazite.

Vodolija

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Spretno i brzo ćete ispunjavati radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kada zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se moglo dogoditi i nešto više od nagovještaja i flerta, posebno ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. Inicirajte susret, nemojte biti toliko neodlučni.

Ribe

Dnevni horoskop za 20.11.2023.
Posegnite za strpljenjem i ne budite grubi sa saradnicima ili strankama. Ništa ne prepuštajte slučajnosti, provjerite šta potpisujete i s kim ulazite u saradnju. Pasivnost će biti razlog vaših negativnih misli. Pokušajte nešto promijeniti, probajte se više baviti sportom ili hobijima koje ste zanemarili. Okružite se ljudima s kojima volite razgovarati.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima