Dnevni horoskop za 23.05.2024.

TNT GROUP

Ovan


Pred vama je dan poslovnih i ljubavnih uspjeha. Prijatelja ćete podstaknuti da razmisli o prednostima zajedničke saradnje. U nedostatku novca mogli biste posegnuti za dodatnim poslovima, a studenti ovog znaka mogli bi dobiti sezonski posao. Otkrijte svoja osjećanja osobi koja izražava naklonost prema vama.

Bik

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Imaćete osjećaj da vam nedostaje vremena kako biste ostvarili sve što ste naumili. Gušiće vas zahtjevi šefova, ali i oni od ukućana. Međutim, kriza kojoj ste bili izloženi prošlih sedmica polako jenjava. Napetost i stresne situacije ostaju iza vas pa je današnje neraspoloženje možda samo reakcija na sve što vam se događalo.

Blizanci

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Sitničavošću i kritikom mogli biste se zamjeriti kolegama, ali ćete okretanjem na šalu sve brzo izgladiti. Bićete zaokupljeni finansijskom situacijom. Planete će pogodovati boljim prilikama za zaradu. Ako iznajmljujete stan, mogli biste pronaći podstanare s kojima ćete biti veoma zadovoljni.

Rak

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Osjećaćete potrebu za mirom. Najteže će biti onima čija priroda posla zahtijeva česte kontakte s drugima – iscrpljivaće vas razgovori. Mogli biste se posvađati s partnerom oko novca, zamjerajući mu da previše troši. Ako imate djecu, odvojićete popriličan novčani iznos za njihovo obrazovanje.

Lav

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Većinu obaveza možete riješiti bez većih prepreka, a moći ćete se osloniti i na poznanstva. Što se budete morali više truditi, ostvareni rezultati biće značajniji, a uspjeh veći. Slobodni se mogu naći pred novim ljubavnim prilikama. Pažnju će vam privući osoba koja je zauzeta – pazite da vam druga strana ne zataji taj podatak.

Djevica

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Umor i razdražljivost sprečavaće vas da ispunite data obećanja pa ćete osjećati grižu savjesti. Ubrzan životni tempo rezultovaće napetošću pa pronađite više vremena za odmor. Slobodni će se prepustiti flertu i zavođenju, ali konkretni pomaci dogodiće se idućih dana.

Vaga

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Vaše veselo raspoloženje svima će se svidjeti. Na poslu ćete biti među onima koje će drugi cijeniti i povoditi se vašim idejama. Uz koncentraciju na posao ne zaboravite na rekreaciju koja bi vam veoma koristila. Ako osjećate zasićenost poslom, za vikend negdje otputujte – promjena mjesta boravka vam je više nego potrebna.

Škorpija

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Budu li se neki pojedinci kritički osvrnuli na vaše propuste, shvatite to kao dobronamjerni savjet. Bićete neskloni ustupcima i priznavanju svojih grešaka, iako ćete duboko u sebi znati da griješite. Neumjereno konzumiranje cigareta moglo bi dovesti do problema s disajnim organima. Što više boravite na svježem vazduhu.

Strijelac

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Moguće su promjene u životima vaših prijatelja ili rođaka. Zbog njihovih problema zapostavićete svoje privatne obaveze, ali će vam biti drago da ste nekome pomogli. Posvetićete se uređenju doma te razmještajem postići željene promjene. Samci bi mogli dobiti poziv za izlazak – nemojte odbiti!

Jarac

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Dan je pogodan za druženje i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Ovo je naročito važno ako razmišljate o promjeni radnog mjesta – jednu priliku ne treba da propustite. Kreativne aktivnosti su takođe poželjne pa nađite vremena za pisanje ili slikanje. Jedan poziv za druženje ne treba da odbijete – očekuje vas mnogo zabave i zanimljivih susreta.

Vodolija

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
Smetaće vam način na koji kolege obavljaju posao, posebno ako budete morali ispravljati njihove greške. Nije isključeno da neko nov dođe kao zamjena kolegi na bolovanju pa će radna atmosfera postati zanimljivija. Ulagaćete mnogo vremena i novca u svoj izgled. Mogli biste se odlučiti za neki radikalniji kozmetički zahvat.

Ribe

Dnevni horoskop za 23.05.2024.
S lakoćom obavljate svoje poslove, kontaktirate s ljudima i bavite se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. U napetim situacijama iskazaćete svoju rječitost i spretnost. Ipak, kada je ljubav u pitanju, vaša razboritost kao da neće postojati. Koliko god vam partner jasno pokazivao da vas voli, sumnjaćete u njegove izjave.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima