DOBRO vam razmjerno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, puše vjetar, a nakon jučerašnje kiše dobrano je zahladilo, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je tankim oblacima, a ima vedrine, pa kada sunce jače sine očekivati je  topliji i vedriji dan.

Ugodan vam i blagoslovljen ponedjeljak, prvi radni dan u tjednu, a već u drugoj polovici listopada i jutros je pravi jesenski dan, prohladan, vjetrovit, oblačan. Vjerujemo da ste se noćas dobro naspavali, a baš je bilo ugodno za dobar i dubok san i lijepe snove, pa za jutarnjom kavom nastavite još malo sanjariti, ali ne duljite, treba nešto dobro i korisno i danas uraditi.

Nadamo se da ste sva poslove na polju, na njivama, u vrtovima odradili, plodove pobrali i sada slijedi pripremanje zimnice, što je lakši i ljepši dio posla. Ako i niste imali svoje voće i povrće danas je u Tomislavgradu, po tradiciji pijačni, tržni dan (a svaki je to ponedjeljak od davnina) polako do tržnice i kupite za zimnicu i zimu. Pravo je vrijeme i za kupovinu toplije, zimske odjeće i obuće.

Bilo kuda danas hodili, što god radili, neka bude na korist vama i svima oko vas. A s ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, dobrim raspoloženjem i osmijehom na usnama širite ljubav i radost uz zahvalu Bogu na još jednom lijepom daru-novom danu!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima