DRAMATIČNE PROMJENE Novo pomračenje Mjeseca će posebno osjetiti 4 horoskopska znaka

Djevica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspjeha nego ranije. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i pravnim sporom koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svijet.

Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to donijeti veliki uspjeh.

Ovan

Pomračenje će nastupiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu od poreskih organa (ili osiguranja), ili ćete moći da otplatite kredit, hipoteku i izmirite važne dugove. Takođe, biće riješeno važno pitanje u sporu sa partnerom u vezi sa vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen dio duga. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu na lidersku poziciju. Međutim, moći ćete da u potpunosti počnete da zarađujete ovu titulu u proljeće 2024. godine.

Lav

Događajući se na najvišoj tački vaše karte rođenja, pomračenje može iznenada donijeti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste u novembru 2021. počeli da razvijate projekat, sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će na kraju uticati na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u romantičnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i donijeće vam uspješnog partnera.

Vaga

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, tako da ćete balansirati investicije, kredite, moguću hipoteku ili dobiti nasljedstvo. Situacija se može odnositi i na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju i moraćete da im pomognete finansijski. Što se tiče vaše karijere, Mjesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promijenite paradigmu karijere. Na primjer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu svog života. Vjerovatno ćete uspješno sarađivati sa psihologom i donijeti važnu odluku do pomračenja.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima