Evo koji je horoskopski znak rođen za kolo, a koji za bečki valcer

TNT GROUP

Ukoliko ste ljubitelj ove vrste rekreacije, biće vam biti interesantno ono što sledi. Razmrdajte se uz plesni ritam…

Ovan – hip hop

Uvijek ključajte od energije i dinamične aktivnosti vam najviše odgovaraju. Hip hop nudi dovoljno izazova, ali je pogodan i za početnike bez predznanja.

Bik – paso doble

Kako i priliči strastvenom znaku, potrebna vam je aktivnost kroz koju ćete je izraziti. Paso doble je španski ples koji će vas očarati svojim jedinstvenim stilom i strastvenom energijom.

Blizanci: bolivud (indijski) ples

Budući da ste vrlo društveni, prijaju vam plesovi koji nude mogućnost druženja. Volite zabavne i neobične aktivnosti, ali ste takođe vrlo znatiželjni i rado učite o novim kulturama. Ovaj ples će vas sigurno impresionirati!

Rak – bečki valcer

Vrlo ste emotivni i tradicija vam puno znači. Volite da plešete s nekim vama bliskim i na taj način se povezati. Zaplešite bečki valcer s posebnom osobom i prepustite se mirnim, elegantnim ritmovima.

Lav – tango

Kao i bik, vrlo ste strastveni i izražajni, pa volite intenzivne, pomalo dramatične plesove. Isprobajte tango koji će vas impresionirati svojom elegancijom i intenzitetom u isto vrijeme.

Devica – balet

Precizni ste i razmišljate analitički, a kroz ples možete biti izrazito opušteni i dopustiti sebi da se izrazite. Isprobajte balet koji će od vas zahtijevati preciznost i disciplinu, a pritom će vam omogućiti da se opustite.

Vaga – džez ples

Volite elegantne pokrete, ali vam je u isto vrijeme potreban ples kojim takođe možete izraziti svoju razigranu narav. Džez je savršen miks, što ga čini plesom koji će vas osvojiti.

Škorpija – baćata

Tajanstveni ste, ali izuzetno strastveni. Baćata je latinoamerički ples koji je pun strasti, ali sadrži i neke složenije korake koji će vam aktivnost učiniti zanimljivom.

Strelac – moderan ples

Zbog vaše razigrane i slobodne naravi birate plesove u kojima se možete slobodno izraziti. Moderni ples vam nudi neke izazovne pokrete, dok vam omogućuje kreativnost i razigranost.

Jarac – flamenko

Budući da vas odlikuje izuzetna disciplina, možete se baviti i zahtjevnijim plesovima. Isprobajte flamenko koji će vas iznenaditi svojim složenim pokretima, a ujedno zabaviti i opustiti.

Vodolija – mješoviti plesovi

Volite da eksperimentišete i učite o novim aktivnostima. Brzo se umorite od rutine. Krenite na kurs mješovitog plesa gdje ćete imati priliku da upoznate i isprobate različite stilove, piše dnevno.me.

Riba – bolero

Volite da plešete sa svojom boljom polovinom i na ovaj način izražavate svoja osjećanja. S osobom bliskom srcu isprobajte bolero, koji se smatra jednom od najintimnijih vrsta plesa.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima