FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, snježno, vjetrovito i hladno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je minus 7 stupnjeva C, puše jak vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima i koji prozorčić vedrine, kroz koji sunčana zraka sine.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a prava je zima, jučer popodne je počeo padati snijeg i temperatura naglo pala, okrenula bura, stvarala se pušanija, slično je i jutros samo što snijeg ne pada. Hladno je, zaledilo polje, snijeg je na planinama, na polju, u nizinama ima ga 10-tak centimetara, ali puše bura i pravi mjestimice snježne nanose, pa treba paziti, posebice vozači na zaleđenim cestama. A pješaci – najbolje je, komu može biti ne izlaziti iz kuće, naložiti i zatvoriti.

FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, snježno, vjetrovito i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Ove zimske sezone malo dulje smo iščekivali snijeg i led, buru i hladnoću i evo jutros sve imamo, neka – zdravo je, posebice sjediti u toploj prostoriji uz kavu i gledati kroz prozor. Oni koji moraju na put, na posao, neka se čuvaju poledice i hladnoće. Mlađi kada se probude neka obiđu starije i bolesne, neka upitaju treba li im što pomoći, otići u trgovinu, donijeti drva i već će im dan započeti dobrim djelom i osjećat će se zadovoljno i raspoloženo.

FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, snježno, vjetrovito i hladno jutro iz Tomislavgrada!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima, empatijom za druge i spremni uvijek pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje, unesite toplinu u  hladni dan, uz zahvalnost Bogu za veliki dar!


www.tomislavnews.com/ Objavljujemo jutrošnje fotografije i kratki video uradak

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima