FOTO: Više od 50 vrhunskih rukometaša na “All Star” spektaklu u Mostaru

TNT GROUP

Više od 50 vrhunskih rukometaša okupilo se u Mostaru na trećem izdanju rukometnog All Star spektakla u organizaciji Sveučilišnog rukometnog kluba Zrinjski.

Gledatelji u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu imali su priliku pogledati tri revijalne utakmice. U prvoj su se sastali Veterani SRK Zrinjski i ekipe Otpisani SRK Zrinjski, u drugoj Daikin All Star protiv GumaM All Stara te susret aktualne momčadi SRK Zrinjski i kadetske reprezentacije BiH.

U središtu pozornosti bio je susret ekipa Daikin All Star i GumaM All Stara za koje su nastupili, među ostalim, Marino Marić, Ivan Čupić, Nikola Prce, Fahrudin Melić, Marin Vegar, Mateo Rodin, Filip Vistorop, Ante Grbavac i drugi.

Predsjednik SRK Zrinjski Dario Pušić podsjetio je da je prvo izdanje ovog revijalnog sportskog događaja održano 2021. godine.

Došli smo na ideju da se bivši igrači Zrinjskog okupe između Božića i Nove godine i odigraju utakmicu protiv naše trenutne ekipe. U roku pola sata dobili smo brojne potvrde pa smo te prve godine imali 70 igrača. Uz veliku podršku rukometaša koja su potekli u Zrinjskom, poput Marina Marića, braće Karačić, Visteropa i drugih, ove godine smo doveli još neka velika imena koja nisu vezana za Zrinjski, kazao je Pušić.

Po njegovim riječima, rukometni All Star nije samo usputno druženje već važan sportski događaj koji će imati značajan utjecaj na razvoj mladih igrača.

Našim mladim rukometašima puno znači igrati i družiti se sa svojim idolima. Mi imamo jako dobre povratne informacije, imamo u kadetskoj reprezentaciji BiH, koja je večeras s nama, četiri svoja igrača, pomoćnog trenera, oni su svi dobili vjetar u leđa i ovo im je veliki poticaj da nastave raditi i da jednog dana postanu vrhunski europski i svjetski rukometaši , poručio je Pušić.

FOTO: Više od 50 vrhunskih rukometaša na “All Star” spektaklu u Mostaru FOTO: Više od 50 vrhunskih rukometaša na “All Star” spektaklu u Mostaru FOTO: Više od 50 vrhunskih rukometaša na “All Star” spektaklu u Mostaru

Fena

Post FOTO: Više od 50 vrhunskih rukometaša na “All Star” spektaklu u Mostaru je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima