HUMANUS Posušje: Stipendiju u iznosu 2000KM dobilo osam studenata

TNT GROUP

Udruga za promicanje znanja, kulture i ekologije “Humanus” sa sjedištem u Posušju i ove godine razveselila je 8 studenata sa stipendijama u vrijednosti 2000 KM po studentu. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Poštovani Studenti,

U dolje navedenom prilogu se nalazi Odluka o dodjeli Stipendija za akademsku 2023/2024 godinu.

Moramo navesti da se Udruga financira isključivo privatnim sredstvima domaćih i stranih fizičkih i pravnih osoba koji žele studentima iz Posušja na ovaj najbolji način pomoći, kroz društveno koristan rad stipendiranjem studenata po osnovu kriterija uspjeha i socijalnog karaktera.

Ove godine stipendiramo čak 8 studenata, iako je Natječaj predvidio 5 studenata, no naknadnim angažiranjem novih i starih članova Udruge smo uspjeli u svome cilju da stipendiramo 8 studenata.

Napominjemo da je ovo treća godina rada Udruge koja zaključno sa ovih 8 studenata ima iza sebe dodijeljenih 14 stipendija po 2.000,00 KM godišnje, što je premašilo čak i naša očekivanja.

Nadamo se da će svi prepoznati uspješan rad ove Udruge i da ćemo stvoriti svijest društvene odgovornosti prema sredini u kojoj smo potekli i u kojoj radimo i stvaramo nova dobra.

Molimo studente koji nisu dobili Stipendiju da budu svjesni da svi prijavljeni nisu mogli dobiti Stipendije i uporni na ostalim Natječajima ove godine kod drugih institucija koje dodjeljuju Stipendije.

Naše stipendije su dodijeljene po osnovu bodovanja kriterija koji su navedeni u natječaju, a neke na osnovu iznimnih uspjeha studenata, pa se možemo pohvaliti da stipendiramo studente koji su osvojili i Rektorovu nagradu na svome Fakultetu.

Nadamo se da će ova Udruga i dalje postojati i samo rasti iz godine u godinu, kao što je to i do sada bio slučaj…

Moramo se zahvaliti postojećim članovima, kao i novim članovima Udruge koji su ove godine financirali Udrugu, a to su pravne osobe iz inozemstva – Njemačke kao i pravne osobe iz Posušja.

U prilogu Odluka o dodjeli Stipendije

HUMANUS Posušje: Stipendiju u iznosu 2000KM dobilo osam studenata
HUMANUS Posušje: Stipendiju u iznosu 2000KM dobilo osam studenata

Objava HUMANUS Posušje: Stipendiju u iznosu 2000KM dobilo osam studenata pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima