I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja!

U četvrtak 26.listopada u 18:00 sati na rasporedu je film “Ekskurzija” rediteljice Une Gunjak. Ovaj film je bosanskohercegovački kandidat za Oscara, a svjetsku premijeru imao je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Locarnu gdje je osvojio Specijalno priznanje. Europska filmska akademija izabrala je “Ekskurziju” u selekciju najboljih europskih filmova preporučenih za nominacije za Europske filmske nagrade.

Istoga dana, u 20:00 sati bit će prikazana i komedija „Dumb Money“, metaforička priča “Davida protiv Golijata”, temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči kako su se obični ljudi povezali online i svojim ulaganjima u trgovinu s videoigrama postali bogati.

A 27.i 29.listopada u 20:00 sati na rasporedu je i epska krimi saga  Martina Scorsesea „Killers of the Flower Moon“ , gdje glavne uloge imaju Leonardo DiCaprio i Lily Gladstone.  Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz nevjerovatnu romansu, u filmu se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.

Kino u Posušju, četvrtak 26.listopada “Ekskurzija” u 18:00 sati i „Dumb Money“ u 20:00 sati, te petak i nedjelja 27.listopada „Killers of the Flower Moon“ u 20:00 sati.

I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja! I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja! I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja!

Objava I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima