Iva Primorac pronađena nakon 18 dana

Iva Primoran iz Mostara koja je nestala 2. studenoga nakon 18 dana opsežne potrage je uspješno pronađena živa i zdrava, potvrdio je njezin suprug Zoran Primorac.

Pronađena je u nedjelju i što je najvažnije živa je i zdrava, kazao je Primorac za Klix.ba.

Podsjetimo da je Iva Primorac nestala 2. studenoga, a kako je tada njezin suprug rekao, oko 9:00 sati je otišla predati dokumente za jednokratnu pomoć za koju su ljudi tih dana iste predavali i nije se vratila.

On je njezin nestanak policiji prijavio 3. studenoga, kad je službeno pokrenuta potraga, te je uz priloženu fotografiju putem medija tražio pomoć građana za bilo kakvu informaciju koja bi mogla biti korisna u njezinom pronalasku.

Upravo je prema dojavi građana zadnji put viđena 3. studenoga kod Binga u naselju Sutina, a njezin automobil je pronađen u Dubrovačkoj ulici u Mostaru iza benzinske crpke Energy.

Policija je izašla na intervenciju, ali u automobilu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi nam potragu olakšali, kazao je za Klix tada Primoraci zamolio još jednom građane da mu pomognu u pronalasku supruge.

Srećom priča je u nedjelju dobila sretan kraj i Primorac se zahvalio svima koji su na bilo koji način bili dio priče u potrazi za njegovom suprugom, koja je, kako navodi sada u sigurnosti svoga doma.

Post Iva Primorac pronađena nakon 18 dana je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima