Matija Cvek i The Funkensteins sinoć oduševili mostarsku publiku

Repriza koncerta u Sarajevu 14.12.

Dvorana Kosače sinoć se pretvorila u pravi plesni podij uz groovere svjetske klase Matiju Cveka i njegov sjajni bend The Funkensteins.

Da, osim dobrih pjesama, emotivnih izvedbi, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom,, pokazao je i sinoć u Mostaru.

Prepuna Kosača plesala je i pjevala u glas s njim preko 2,5 sata.

Redali su se neki od najvećih hitova iz karijere Matije Cveka. Vrlo emotivan i sretan zbog susreta sa publikom u najprestižnijoj hercegovačkoj dvorani, Matija nije krio oduševljenje što publika jednako zna njegove stare, ali i pjesme sa tek izdanog albuma „Vile se ovdje igraju“.

Posebno oduševljenje kod publike izazvala je izvedba dueta, velikog hita „ Trebaš li me“, te novog „ Pola sunca“ koju je umjesto Marije Šerifović, izveo sa Mihaelom Palić, najmlađom sestrom poznatih izvođača duhovne glazbe- sestre Palić

Matija Cvek i The Funkensteins sinoć oduševili mostarsku publiku
Matija Cvek i The Funkensteins sinoć oduševili mostarsku publiku

Na pozornici je briljirao i gost koncerta Mostarac Josip Palameta, koji je uz svoje pjesme otpjevao i duet „Plesala je s ljetom“.

„Najbolji koncert na kojemu sam bila“, bili su neki od komentara publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu i pokazala da je željna još Matijinih pjesama.

Do novog susreta sa publikom u Hercegovini, organizatori iz agencije PRimera, pozvali su publiku na novi koncert Matije Cveka koji će se u BIH održati 14.12. u Sarajevu u Cinemas Sloga.

Matijini koncerti su događaji za koji se traži karta više, što je pokazao i mostarski koncert, stoga su preporuke organizatora da ih kupe na vrijeme.

Dostupne su na platou Skenderija, Biletarnici BKC-a i preko kupikartudnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima