Ovnovi i Rakovi uživaju u društvu partnera, Jarac fokusiran na karijeru

OVAN

Ovaj vikend biće idealan da se opustite od napornog rada. Bavite se fizičkom aktivnošću i provedite vrijeme sa prijateljima ili porodicom. U ljubavi budite spontani i prepustite se trenutku.

BIK

Odmorite se tokom vikenda, opustite se kod kuće i uživajte u udobnosti. Važno je da komunicirate sa porodicom i partnerom o svojim potrebama i osjećate podršku.

BLIZANCI

Vikend je idealno vrijeme za druženje sa prijateljima. Koristite ga za razgovor i zabavu. Ako ste u vezi, iznenadite partnera nekom neočekivanom aktivnošću.

RAK

Posvetite ovaj vikend sebi i svom porodičnom krugu. Provedite kvalitetno vrijeme sa voljenima i razgovarajte o svojim osjećanjima. Odnos sa partnerom biće osvježen dubokim razgovorima.

LAV

Uživajte u vikendu provodeći vrijeme na otvorenom ili radeći hobije koji vas ispunjavaju. Važno je da izrazite svoja osjećanja prema svojim voljenima i pokažete im koliko vam znače.

DJEVICA

Odmorite svoj um i tijelo ovog vikenda. Organizujte kućne aktivnosti i uživajte u miru. Razgovarajte sa svojom porodicom o svojim potrebama i željama.

VAGA

Vikend je idealan za druženje sa prijateljima i širenje mreže prijatelja. U ljubavi pokušajte da postignete kompromis sa partnerom.

ŠKORPIJA

Opustite se i uživajte u vikendu, ali budite otvoreni za nova iskustva. Razmislite duboko o svojim osjećanjima i postavite ciljeve za budućnost, kako u ljubavi tako i u odnosima sa prijateljima i porodicom.

STRIJELAC

Istražite nove horizonte ovog vikenda i putujte ako je moguće. Ako ne možete da putujete, odlučite se za avanturističke aktivnosti u prirodi sa prijateljima.

JARAC

Ovaj vikend se fokusirajte na svoju karijeru i poslovne ciljeve. Ali ne zaboravite da provedete vrijeme sa svojom porodicom i partnerom kako biste održali ravnotežu.

VODOLIJA

Družite se sa prijateljima i provedite vrijeme u društvu koje vas inspiriše. U ljubavi budi svoj i ne opterećuj se očekivanjima drugih, piše Sensa.

RIBE

Ovog vikenda usmjerite pažnju na duhovni razvoj i introspekciju. Vaš odnos sa porodicom će biti posebno važan, zato provedite kvalitetno vrijeme sa njima.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima