People in Need (PIN) objavljuje javni poziv s ciljem angažiranja konsultanta_ice za energetiku i razvoj poslovanja za svoje operacije u Sarajevu

S jakom predanošću ekološkoj održivosti i gospodarskom razvoju, PIN prepoznaje važnost integracije održivih praksi u svoje operacije i poticanja prilika za razvoj poslovanja.

Osnovni ciljevi ovog okvira su sljedeći:

– Osiguravanje pristupa konzultantu za energetiku koji može pružati smjernice, tehničko znanje i prilagođena rješenja za različite projekte prema potrebi.

– Iskorištavanje stručnosti konzultanta kako bi se podigla kvaliteta i učinkovitost prijedloga projekata, provedbenih aktivnosti i općenite izvedbe projekta, posebno u područjima povezanima s energijom, okolišem i održivošću.

– Uspostavljanje savjetodavne podrške unutar inicijative za zelene operacije radi poboljšanja ekološke izvedbe prostora PIN-a, uključujući poboljšanja u izvedbi zgrada i racionalizaciju potrošnje energije.

– Uspostavljanje pouzdanog i dugoročnog odnosa s konzultantom kako bi se osiguralo da se njegovi uvidi i znanje mogu koristiti kad god je to potrebno tijekom 12-mjesečnog ugovornog razdoblja.

Financijski okvirni sporazum (FWA) postavit će cijene za trajanje od 12 mjeseci, a pojedinačne kupnje inicirat će se putem narudžbenica tijekom trajanja okvirnog ugovora. Uključenost će biti mjesečna, s prosječno 4-10 sati konzultacija, ovisno o dinamici projekta.

Za sve nejasnoće u vezi s uvjetima natječaja (ToR), pitanja se mogu poslati na e-mail adresu [email protected]. Sva pitanja moraju biti napisana na engleskom jeziku, a odgovori će biti dostupni do petka, 17. studenog 2023. Ponude moraju ostati važeće 60 dana od datuma zatvaranja, a mogu se dostaviti na [email protected] do nedjelje, 19. studenog 2023. u 23:59 sati (CET: UTC+01:00). Više informacija pogledajte na LINKU: https://westernbalkans.peopleinneed.net/media/publications/2108/file/tor-framework-with-energy-and-business-development.pdf

www.mreza-mira.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima