Petorica nogometaša iz BiH autom sletjela u rijeku, dvojica poginula

Teška prometna nesreća dogodila se jutros u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dvije osobe. Naime, automobil je sletio s ceste i završio u rijeci Uni.

U automobilu se nalazilo pet osoba, a tri su se uspjele spasiti.

O tragediji su se oglasili na Facebook stranci GO SDP Bosanska Krupa.

“Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo prometnu nesreću i sletjeli su sa kolnika pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se nogometaša uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapetan Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg nogometaša Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba, inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tijela stradalih.

Stradalim neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaže. Žalost velika”,  naveli su.

Objava Petorica nogometaša iz BiH autom sletjela u rijeku, dvojica poginula pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima