Posušanka Ivana Galić u Portugalu nastupa na Svjetskoj premijer ligi serije A

Natjecateljica, ali i trenerica Karate kluba Posušje Ivana Galić ovaj tjedan nastupa u Portugalu na Svjetskoj premjer ligi serije A kao član Hrvatske karate reprezentacije.

Ivana je danas otputovala u Zagreb, odakle putuje za Veneciju, pa u Porto u Portugal gdje se održava natjecanje.

„Moja kategorija je dosada najbrojnija, imamo 73 natjecateljice. Nadam se da ću se pokazati u najboljem svijetlu. Prošli tjedan sam trenirala doista intenzivno, tri puta dnevno. Na raspolaganju su mi bile karatašice našega posuškog kluba i na tome im hvala“, kazala nam je Ivana uoči odlaska u Portugal.  

O konkurenciji i očekivanjima na ovakvim natjecanjima je teško govoriti. No, Ivana je dala sve od sebe u pripremama i osjeća se nikad bolje pred ovaj nastup. „Odlično se osjećam uoči odlaska. Prvi put ovo mogu reći. Osim ovih kondicijskih i fizičkih priprema, htjela bih ovom prilikom zahvaliti i jednoj psihologinji za koju ne znam bi li htjela da je imenujem pa neću. Jako dobrih savjeta sam od nje dobila za mentalnu pripremu. Jer svi smo mi na vrhu tehničko – taktičke forme, no u karateu kao i u svakom sportu ipak na kraju pobjeđuje onaj koji je psihički najspremniji i najstabilniji“, kazala je Ivana.

Ivana već nekoliko godina nastupa za Hrvatski karate reprezentaciju i jedina je zadnjih nekoliko godina koja u ovom sport nastupa na svjetskim karate natjecanjima. „Već sedamnaest godina treniram karate, sedam godina sam bila članova bh. karate reprezentacije, a već nekoliko godina sam članica Hrvatske karate reprezentacije i tu sam imala brojne svjetske i europske nastupe“, istaknula je Ivana.

Ivani želimo puno sreće u Portugalu, u Portu gdje podsjetimo natjecanje traje do 26. studenog.

Objava Posušanka Ivana Galić u Portugalu nastupa na Svjetskoj premijer ligi serije A pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima