Skoro svaki tjedan iz Njemačke dolazi u Hercegovinu, gdje je posadio blizu tisuću maslina

TNT GROUP

U Radišićima, pokraj Ljubuškoj, krije se pravo bogatsvo maslina i maslinika.

U sve to je uloženo jako puno truda, rada, vremena i ljubavi. Naime, Marijo Primorac koji živi i radi u Essenu u Njemačkoj je „krivac“ za sve navedeno.

Ono što je jako zanimljivo kada govorimo o ovom čovjeku jest njegova ljubav prema rodnoj grudi svojih roditelja unatoč činjenici da se rodio u Njemačkoj.

Za ekipu emisije „Velike priče malih ljudi“ je otkrio kako skoro svaki tjedan dolazi iz Njemačke u Hercegovinu, gdje se osjeća ipak najljepše.

Jako mlad, ali ipak jedan od većih domoljuba BiH, zaista nevjerovatno, da ne kažemo unikatno. Marijo je predsjednik udruge Mala Kapela iz Essena, koja pomaže i humanitarno djeluje diljem naše zemlje, ali i van njenih granica. Otac je četvero djece, te nastoji svoju ljubav prema Hercegovini prenijeti i na svoju djecu.

Posadio je u Radišićima skoro tisuću maslina, planira se razvijati i dalje, te na taj način pomoći razvoju Hercegovine, ali i promociji Ljubuškog.

Nigdje se bolje ne živi nego u Hercegovini! Ovo što mi imamo nema nitko na svijetu!, kazao je Marijo voditeljici emisije.

Kako je kad obiđeš pola svijeta, a opet smatraš da je Hercegovina najljepša, uvjerite se sami u još jednoj epizodi emisije „Velike priče malih ljudi“ s Antonelom Vučić.

Post Skoro svaki tjedan iz Njemačke dolazi u Hercegovinu, gdje je posadio blizu tisuću maslina je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima