Strava na parkingu tržnog centra: Otac autom pregazio vlastito dijete, i to pred očima majke i drugog djeteta |

TNT GROUP
Strava na parkingu tržnog centra: Otac autom pregazio vlastito dijete, i to pred očima majke i drugog djeteta

STRAVA U NJEMAČKOJ Na parkiralištu hipermarketa otac autom pregazio vlastito dijete, i to pred očima majke i drugog djeteta.
Teške nesreće događaju se i tamo gdje ih se najmanje očekuje.

Muškarac iz Nizozemske vozilom je u subotu ujutro slučajno pregazio vlastitog sina, starog godinu i 9 mjeseci, i to pred očima supruge i drugog sina. Sve se dogodilo na parkiralištu trgovačkoga lanca Aldi kod Münchena.

Prema priopćenju policije, obitelj je bila na proputovanju. Otac je parkirao svoj VW ID.4 na parkiralištu supermarketa. Majka i djeca su izašli iz vozila. Otac je htio preparkirati vozilo kako bi ga mogao spojiti na punionicu za električne automobile.

– Odvezao se naprijed s parkirnog mjesta, dijete je istovremeno istrčalo s desne strane ispred prednjeg dijela vozila i podletjelo pod vozilo koje se približavalo. Automobil, koji je težak oko 2.000 kilograma, pregazio je dijete, rekao je glasnogovornik policije.

– Oglas –

Dječak je zadobio frakturu lubanje.

– Dijete su unijeli u supermarket, a zaposlenica trgovine pozvala je hitnu pomoć. Spasilačka služba potom je mališana odvezla u bolnicu na liječenje, pravo je čudo da je mališan preživio, priopćila je policija, prenosi GVA.be.

– Oglas –

hip.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima