TRAGEDIJA: U požaru poginule majka i kćerka na Palama, otac spasio dvoje djece

TNT GROUP

U dječjoj sobi su zatekli dva ugljenisana tijela

PALE, (FENA) – U požaru koji je noćas izbio na Palama poginule su tridesettogodišnja žena i njena osmogodišnja kćerka, saznaju Nezavisne novine.

Požar se dogodio u mjestu Mokro, a policiji je prijavljen u 1.30 sati. Na lice mjesta izašli su policija i vatrogasci.

Kako  je potvrđeno za “Nezavisne”, otac je uspio iz kuće izvući dvoje djece, te se vratio po kćerkicu i suprugu.

– Međutim, vatra se rasplamsala i više nije mogao da uđe – rekli su izvori Nezavisnih novina.

Kako je rečeno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, Policijskoj stanici Pale je oko 1.30 prijavljeno da je u mjestu Mokro, opština Pale, došlo do izbijanja požara u kući.

– Na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Pale i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Pale koji su lokalizovali požar. U požaru su smrtno stradali tridesettrogodišnja žena i osmogodišnje dijete – rečeno je iz policije.

Uviđaj u prisustvu sudskog vještaka je u toku nakon čega će se znati tačan uzrok požara.

Goran Božić, komandir Odjeljenja vatrogasne jedinice sa Pala, rekao je da požar nije primijećen na vrijeme jer je bilo gluvo doba noći, kada niko nije bio budan.

– Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala sa trećim djetetom i nije uspjela izaći – rekao je Božić.

On naglašava da je, nakon prijave, na lice mjesta otišlo jedno vozilo vatrogasaca.

– Zatečena je kuća zahvaćena požarom. Tada smo informisani da se u kući možda nalazi žena i dijete. Gasilo se sa spoljašnje strane nakon čega smo dobili pojačanje i uši u kuću – rekao je Božić, prenosi Srna.

Istakao je da je nakon 45 minuta požar lokaliziran i u dječjoj sobi su zatekli dva ugljenisana tijela. Božić kaže da je gašenje požara trajalo jutros do 3.45.

TRAGEDIJA: U požaru poginule majka i kćerka na Palama, otac spasio dvoje djece Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima