U Beču je danas predstavljena knjiga “Zločini Armije Republike BiH nad Hrvatima središnje Bosne i sjeverne Hercegovine” i “Domovinski rat i zločini nad Hrvatima u BiH, 1991. – 1995. godine”

Danas (nedjelja, 12. studenoga, 2023.) popodne u Beču je pred prepunom dvoranom publike upriličeno predstavljanje knjige “Zločini Armije Republike BiH nad Hrvatima središnje Bosne i sjeverne Hercegovine” i “Domovinski rat i zločini nad Hrvatima u BiH, 1991. – 1995. godine”.

 

Autori knjige su : Davor Marijan, Ante Nazor, Zlatan Mijo Jelić i Petar Kolakušić, a knjigu su predstavili suautori knjige: Petar Kolakušić i Ante Nazor, te prof. Marko Tokić.


POSLUŠAJTE DIO IZLAGANJA  DR. PROF. MARKA TOKIĆA NA PREDSTAVLJANJU KNJIGE

DIO IZLAGANJA DR.PROFESORA ANTE NAZORA DANAS NA PREDSTAVLJANJU KNJIGE

video/foto: u beču je danas predstavljena knjiga “zločini armije republike bih nad hrvatima središnje bosne i sjeverne hercegovine” i “domovinski rat i zločini nad hrvatima u bih, 1991. – 1995. godine”  video/foto: u beču je danas predstavljena knjiga “zločini armije republike bih nad hrvatima središnje bosne i sjeverne hercegovine” i “domovinski rat i zločini nad hrvatima u bih, 1991. – 1995. godine”

Bilo je ovo uistinu uspješno predstavljanje u Beču vrijedne knjige pred brojnom publikom, a glazbeni gost je predstavljanju bio je Tiho Orlić sa svojim bendom.

Poslušajte pjesmu “Prijatelji”

www.tomislavnews.com

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima