U Grudama, Širokom Brijegu, Ljubuškom i Posušju javni sastanci vezani za korupciju u ŽZH

TNT GROUP

Javni sastanci na kojima će Centar za građansku suradnju informirati građane i građanke o problematici korupcije i nepravilnosti pri zapošljavanju u javnom sektoru ŽZH bit će održani ovoga četvrtka i petka u Širokom Brijegu, Posušju, Ljubuškom i Grudama.

Na sastancima će biti prezentirani rezultati analize zakonskih i podzakonskih akata te monitoringa zapošljavanja u javnim institucija i poduzećima u ŽZH te donesene preporuke za poboljšanje navedenog zakonodavnog okvira.

Ovi sastanci također pružaju mogućnost svim sudionicima za razmjenu iskustava na ovu temu ali i podnošenje prijedloga i inicijativa putem dostupnih mehanizama.

Javni sastanci će biti održani prema sljedećem rasporedu:

  • Četvrtak, 11.01. – Široki Brijeg; lokacija: Hotel Park s početkom u 10:00 sati,
  • Četvrtak, 11.01. – Posušje; lokacija: Restoran “M&M” s početkom u 13:00 sati,
  • Petak, 12.01. – Ljubuški; lokacija: Restoran “Most” s početkom u 10:00 sati,
  • Petak, 12.01. – Grude; lokacija: Kulturni dom A.B. Šimić (kinodvorana) s početkom u 13:00 sati.

Aktivnost se implementira u okviru projekta „Podrška uključivanju građana Županije Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije u borbu protiv korupcije pri zapošljavanju u javnom sektoru“.

Pozivamo sve zainteresirane građane i građanke, predstavnike institucija, političke stranke, kao i druge organizacije da nam se pridruže na javnim sastancima, poručili su iz CGS Livno.

Post U Grudama, Širokom Brijegu, Ljubuškom i Posušju javni sastanci vezani za korupciju u ŽZH je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima