U subotu u Posušju učlanjivanje u HNK Hajduk Split: Postani i ti dio prgave familije!

TNT GROUP

I ove godine u Posušju bit će organizirano učlanjivanje ili produženje članstva za sve navijače HNK Hajduk Split.

Hercegovina je oduvijek davala veliku podršku splitskim “bilima”, a to rezultira i velikim brojem članarina diljem organiziranog učlanjenja u splitskog velikana.

Subota (20.siječnja) rezervirana je za jedinstvenu feštu u caffe baru “Hajduk” u Posušju. U posebnom prostoru u ulici fra Grge Martića u Posušju, održat će se ovaj nezaboravan događaj.

Pozivamo vas da se pridružite druženju i učlanjenju od 12:00 do 17:00 sati. Cijena članarine za punoljetne osobe iznosi 20 €, a za maloljetne i osobe starije od 65 godina cijena članarine je 10 €.

A ove godine donosimo nešto posebno – prikupljanje potpisa za osnivanje Društva Prijatelja Hajduka u Posušju do kraja 2024. godine. Vaša podrška je ključna, stoga dođite u subotu, 20.siječnja i budite dio povijesti.  Postanite i vi dio prgave familije, poručuju navijači Hajduka iz Posušja.

Inače, broj članarina u 2024. godini ruši rekorde iz dana u dan. Do danas, kada smo na polovici prvog mjeseca u godini, HNK Hajduk Split ima preko 55.000 članarina za ovu godinu, a podsjetimo se da je u prošloj kalendarskoj godini klub s Poljuda “probio” magičnu brojku od preko 100.000 članova.

U subotu u Posušju učlanjivanje u HNK Hajduk Split: Postani i ti dio prgave familije!

Objava U subotu u Posušju učlanjivanje u HNK Hajduk Split: Postani i ti dio prgave familije! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima