VIDEO | Brojne investicije: U Čitluku se izvode radovi vrijedni više od 2,5 milijuna KM

TNT GROUP

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić u razgovoru za RTV HB istaknuo je da su na prostoru te općine u tijeku brojne investicije te da se radi na tome da Brotnjo bude mjesto ugodnog življenja.

Između ostaloga, u Čitluku se posljednjih godina aktivno ulaže u cestovnu infrastrukturu i rasvjetu, a trenutno se izvode radovi vrijedni više od 2,5 milijuna maraka.

Uloženo u rasvjetu

”Uložili smo dosta u rasvjetu po svim mjestima na prostoru općine, a i dalje radimo na organizacijskom sustavu. Također, izvode se radovi na zgradi Kuturno-informativnog centra kao i radovi na dvije športske dvorane – jedna u Bijakovićima, druga u Čitluku”, kazao je Radišić.

Istaknuo je da se konstantno radi na tome da Čitluk bude mjesto ugodnog življenja za sve stanovnike.

Pomoć mladim osobama

”Ovdje se broj stanovnika stalno povećava. Mi smo već davno osigurali besplatan prijevoz za učenike osnovnih škola, a s time se nastavlja i dalje.

Također smo uveli već ranije da radimo sistematske preglede učenika, dajemo novčane potpore studentima, za novorođenu djecu, učenike generacije, maturante itd”, kazao je Radišić.

Najavio je i novitete u pogledu dodatnog izdvajanja sredstava za pomoć mladim osobama iz proračuna općine koji za ovu godinu iznosi 15,5 milijuna maraka.

Objava VIDEO | Brojne investicije: U Čitluku se izvode radovi vrijedni više od 2,5 milijuna KM pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima