VREMENSKA PROGNOZA u sljedeća četiri dana: oblačno i kišovito. u nedjelju moguće snijeg

TNT GROUP

U petak 5.1.2024., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili tijekom noći kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim i djelomično centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Tijekom noći povremeno jaki udari vjetra u zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16°C.
U subotu 6.1.2024., oblačno vrijeme s kišom u većini područja. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjeren do jak južni i jugoistočni vjetar, a u ostatku zemlje slab do umjeren, uglavnom, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16°C.

U nedjelju 7.1.2024., oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa susnježicom ili snijegom. Prema kraju dana u Krajini se očekuje prelazak kiše u susnježicu ili snijeg, a tijekom noći postupno i u ostatku Bosne. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna u Krajini od 2 do 6, u ostatku Bosne do 10, a u Hercegovini do 16 °C.

U ponedjeljak 8.1.2024., pretežno oblačno vrijeme s slabim snijegom u Bosni. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Temperatura zraka u Bosni od -4 do 2, a u Hercegovini od 6 do 12 °C, prognoza je Federalnog meteorološkog zavoda B i H.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima