ZANIMLJIVA STRANA LJUBAVI Еvo kako svaki horoskopski znak pokazuje da vas voli

TNT GROUP

Reći „volim te“ je veliki korak u vezi. Neki ljudi nemaju problema da to izgovore, dok se drugi zgražaju pri pomisli da izgovore te dvije male riječi. Mnogo puta, međutim, kažemo „volim te“ svojim djelima umjesto riječima. Ne moramo uvijek da izražavamo svoja osjećanja i ponekad ih to čini još posebnijim.

Svaki horoskopski znak kaže „volim te“ na drugačiji način, što je (naravno) zbunjujuće posebno ako ste tip osobe koja sve pretjerano analizira.

Kako saznati da li vas voli? Njihovi horoskopski znaci su najbolji način da razumete kako muškarci pokazuju svoje emocije prema vama.

Ovan

Ovan je veoma samouvjeren i on će vam jednostavno reći da vas voli onog trenutka kada je siguran da to stvarno osjeća. Gestove pažnje će pokazati svaki dan kroz poruke za dobro jutro ili bilo koji drugi način kojim može pokazati da mu je stalo do vas.

Bik

Bik muškarac voli strastveno i da bi rekao da li mu je zaista stalo do vas ili ne, morate biti oprezni u svojim postupcima. Kada voli, spreman je da sve podijeli sa vama, otvoren je, pa čak i spreman da se izvini za svaku grešku koju je uradio.

Blizanci

Čak i ako su Blizanci po prirodi „ženskaroši“, kada je u pitanju prava ljubav oni su potpuno mirni. Blizanci će vam reći riječima koliko vas vole. Ukoliko su zaljubljeni u vas, pažljivo će slušati sve što imate da im kažete, ali takođe očekuju da ih slušate dok govore. Za Blizance je pažnja najveći oblik ljubavi, a slušanje najveći oblik pažnje.

Rak

Kada vas Rak voli on će brinuti o vama. Pripremaće vam doručak svakog jutra ili večeru uz omiljeni film. Pokušaće da stvori okruženje koje obožavate.

Lav

Lav pokazuje svoju ljubav tako što provodi više vremena sa vama. Kada voli, Lav će željeti da ostane kod kuće sa vama i uživa u trenucima ljubavi, umjesto da se zabavlja sa svojim društvom.

Djevica

Ideja da voli nekoga bezuslovno plaši Djevice. Morate biti strpljivi sa Djevicom jer će na početku biti veoma stidljivi. Kada budu sigurni u svoju ljubav prema vama, muškarac Djevica će vaše potrebe staviti ispred svojih i svaki dan vam suptilno pokazati da vas voli.

Vaga

Kada muškarac Vaga voli izuzetno je iskren prema vama i ima osjećaj da se može u potpunosti otvoriti bez obzira na situaciju ili kontekst. Ljubav znači poštovanje prema njemu, a poštovanjem će pokazati koliko mu je stalo do vas.

Škorpija

Umjesto da vam riječima kaže da vas voli, muškarac Škorpija će vas tretirati kao princezu. On će uvijek biti tu za vas kad god vam treba. Biće izuzetno strastven i zavodljiv. Škorpija stavlja veliki naglasak na seksualni život, pa će pokušati da vam sve što je potrebno o ljubavi pokaže u spavaćoj sobi!

Strijelac

Strijelac je osoba koja daje slobodu i onaj koji ne želi da ga držite na uzici. Kada voli, uvek će pokušati da vas nasmije i provodiće svoje slobodno vrijeme sa vama, naravno samo ako mu je stvarno stalo do vas!

Jarac

Kada je Jarac u ljubavi, pokušaće da vas impresionira sve vrijeme svojom inteligencijom. Ako želi da vas upozna sa svojim prijateljima i porodicom, onda znajte da ste za njega savršeni!

Vodolija

Teško je reći da li Vodolija voli, pogotovo u početku. Vodolije su po prirodi veoma nepristupačne. Kada se zaljube zaista, oni će dijeliti sve tajne i strasti sa vama, pa čak će se smijati šalama na svoj račun, piše Ženski magazin.

Ribe

Muškarac Riba je stidljiv i nema hrabrosti da vam kaže da vas voli direktno. Nježnost kojom vas tretira je živi dokaz da je do ušiju zaljubljen u vas. Ukoliko je zaljubljen, obradovaće vas duhovitom porukom u toku dana, poljupcima za laku noć ili bilo kojim malim stvarima koje govore više od hiljadu riječi!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima