ZZO ŽZH: Izbjegnite red za markice, riješite sve iz udobnosti vašeg doma

TNT GROUP

Korisnici ZZO ŽZH koji imaju elektronsku zdravstvenu iskaznicu zahtjev za premiju osiguranja mogu podnijeti iz udobnosti vlastitog doma.

Ukoliko ispunite online zahtjev za premiju, ne morate ići do ureda ZZO ŽZH u vašem gradu/općini, budući da ćete na taj način poruku s uplatnicom dobiti na email ili putem mobilne aplikacije koju odaberete.

Dakle, prvi korak je otići na službenu stranicu Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke, gdje se nalazi upitnik kojeg ispunjavate.

Navedeni podaci uključuju odabir područnog ureda (Grude, Ljubuški, Široki Brijeg ili Posušje), kontakt podatke (ime i prezime, JMBG, broj mobitela, email adresu), označiti uplaćujete li za sebe, a ukoliko uplaćujete za člana obitelji, upisati ime, prezime i JMBG osiguranika za kojeg zahtjevate premiju osiguranja.

Nakon toga, ispunite način na koji način želite da vas kontaktiraju (WhatsApp, Viber ili Email), i pričekate poruku od ZZO ŽZH s uplatnicom koja sadrži upute za online plaćanje.

Slijedi drugi korak, odnosno uplata preko mobilnog bankarstva ili pošte, a nakon što izvršite uplatu, uslikate uplatnicu ili ju pošaljete kao PDF dokument natrag, na što će vam iz ZZO poslati potvrdnu poruku da ste uspješno uplatili premiju osiguranja uz fotografiju potpisanog i opečaćenog lista na kojem se nalaze vaši podaci za markice.

Post ZZO ŽZH: Izbjegnite red za markice, riješite sve iz udobnosti vašeg doma je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima