Astrološka predviđanja za 4. mart – Aloonline.ba

TNT GROUP

Dnevni horoskop za 4. mart 2024. godine, ovdje je šta vam zvijezde govore kada je riječ o ljubavi, poslu i zdravlju!

OVAN

Prema dnevnom horoskopu za 4. mart 2023., dan je povoljan za učenje i obrazovanje, proširivanje vidika. Vaš šarm i sposobnost da se dobro slažete sa svima će vam otvoriti nove mogućnosti. Neki Ovnovi će se osjećati nesretno jer neće imati priliku da se pokažu. Ljubavna situacija je intrigantna, upoznajete osobu od koje možete mnogo naučiti. Problemi s leđima su mogući.

BIK

Nije lagan dan za Bikove. Bilo bi dobro da otvoreno razgovarate sa voljenima, konsultujete se sa osobama kojima vjerujete – otkrit ćete kako postupiti i šta je prije svega potrebno uraditi da biste riješili nagomilane probleme. U ljubavi izbjegavajte oštre kritike, pokušajte iznositi samo činjenice. Moguće su intenzivne glavobolje.

ČEKA IH MAGIČAN PERIOD Ovi znakovi Zodijaka će u 2024. doživjeti prava čuda

BLIZANCI

Imate priliku da prevaziđete sve prepreke i uspjeti. Obratite pažnju na razvoj vaših odnosa sa drugima, uvjerite se da vjerujete onima koji to zaista zaslužuju. Danas ste skloni vjerovati u ono što vam odgovara. Nije povoljan trenutak za razgovor s partnerom. Ostavite sve što vas “žulja” za kasnije. Osjećate se slabo, nedostaje vam energija.

RAK

Iskrenost i otvorenost vam pomažu da steknete naklonost prijatelja, a čvrstoća s kojom branite svoje stavove zaslužuje poštovanje. Danas ćete donijeti važne odluke koje će vam pomoći da uspješno riješite pravne, imovinske i finansijske probleme. Što se tiče ljubavi, dan je takođe veoma dobar. Komunikacija s bliskim osobama vas ispunjava, pozitivni ste, moguće je da ćete dogovoriti zajedničke akcije i planove za budućnost. Osjećate se dobro.

LAV

Dan je prilično težak, ali ćete pronaći način ne samo da prevaziđete sve prepreke, već i da iskoristite okolnosti u svoju korist. Pokušajte ostati mirni i izbjegavati provokacije; ako izgubite unutarnji mir, zlobnici će to odmah iskoristiti. Imajte na umu da su moguća kašnjenja, nesporazumi… Budite strpljivi s partnerom, najbolje je sa zamjerkama sačekati neki drugi put. Probavne smetnje su moguće.

DJEVICA

Prema dnevnom horoskopu za 4. mart 2023., dan neće početi dobro, ali će se situacija promijeniti. Bitne stvari rješavajte popodne, što kasnije je moguće. Zadržani i hladni ste što je dobro za posao, ali ometa vaše ljubavne odnose. Nemojte ulaziti u otvorene konfrontacije, svađe. Iskreno recite šta vas muči i bolje ćete se razumijeti s porodicom i voljenom osobom. Nervoza je naglašena.

VAGA

Obratite pažnju na osobe koje vas podržavaju, to su ljudi koji bi mogli postati vaši pouzdani saveznici i pravi prijatelji. Privlačni ste i ostavljate dobar utisak na sve koje sretnete. Moguć je početak komšijske romanse, koja će imati važnu ulogu u vašem životu. Ako imate hronične bolesti, trebali biste posjetiti ljekara. Pobrinite se da redovno uzimate terapiju.

ŠKORPIJA

Sposobni ste za mnogo i spremni ste rizikovati, što će vam danas donijeti uspjeh. Povoljan dan za aktivnosti na otvorenom, sport i fizički rad. U odličnoj ste formi i ne trebate brinuti zbog umora i upala mišića. Druga polovina dana biće uspješna u finansijskom smislu, moguće su važne kupovine, razvijanje poslovnih ideja koje će biti isplative. Partner vas obožava, ali nemojte ga zanemarivati. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Danas bi bilo bolje ne raditi “posliće” s partnerom, moguće su nesuglasice i svađe. Mnogi Strelčevi će morati preuzeti odgovornost za druge, što ih može učiniti manje sretnima. Dan je pogodan za odmor, promjenu okoline, komunikaciju sa dragim ljudima. Raspoloženi ste za flert, brižno ophođenje sa vjeridbama.

JARAC

Imajte na umu da svi vaši postupci i riječi privlače pažnju, pokušajte ostaviti najbolji utisak. Bićete u prilici pomoći onima koji su u teškoj situaciji. Slijedi poboljšanje romantičnih odnosa. Vi i vaš partner okrećete novu stranicu. Pripazite na ishranu, jetra vam pati.

VODOLIJA

Danas ste puni entuzijazma, ako se usredotočite na kućne poslove, ništa vas neće zaustaviti. Očekuje vas kvalitetan razgovor s članovima porodice. Druga polovina dana donosi mnogo suprotnih informacija. Mirno prihvatite sve, ne donosite zaključke dok ne provjerite sami. Voljenoj osobi više nego inače treba vaša podrška i pažnja. Zdravlje je dobro.

RIBE

Prema dnevnom horoskopu za 4. mart 2023., Ribe su danas posebno napete. Reagirate vrlo oštro na sve što se dešava, nervirate se zbog stvari na koje inače ne bi obraćali pažnju. Trebali biste biti oprezniji u kontaktu s osobama suprotnog spola. Neke osobe bi mogle iskoristiti vaše povjerenje. Stres utiče na vaš san.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima