Astrološki uticaji i horoskop mračnih promjena za ljeto 2024.

TNT GROUP

Ljeto 2024. obilježiće ključni događaji poput srednjih tačaka između pomračenja, koji mogu donijeti više promjena nego sama pomračenja. Ovi periodi u godini mogu iznenada donijeti promjene u našim životima. Ponekad naše emocionalno stanje može poremetiti sistem i navede nas da uradimo nešto neočekivano, što kasnije postane najneophodniji podsticaj u našem životu.

Tokom ljeta, vidjećemo prelazak crnog mjeseca u znak Vage, što će pojačati teme izdaje, ljubavnih trouglova i nesporazuma među parovima.

Srednje tačke između pomračenja ljeta 2024. su 21. juni, 29. juli i 6. juli – dani koji mogu donijeti neobične događaje, možda povezane sa periodom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, a koji se nastavljaju tokom jesenjeg perioda od 18. septembra do 2. oktobra.

Uglavnom, cilj ljeta je razumijevanje sebe u odnosima sa drugima. Trebaš sagledati svoje obrasce ponašanja i svjesno ih promijeniti. Ako privlačiš nedostupne partnere, možda je vrijeme da preispitaš sebe, a ne njih. Merkur u Lavu će krenuti u retrogradnu fazu, pozivajući te da istražiš svoj ego sa svih strana.

Utjecaj Lilit u Vagi

Period izdaje i avantura u vezama događa se zbog prisustva Lilit u Vagi. Ovo može pojačati ljubavne probleme, izdaju, ljubavne trouglove i povratak bivšim partnerima.

Nemoj se osuđivati – ponekad je bitno da proživiš određene situacije više puta kako bi uočio obrazac u svom ponašanju. Retrogradni Merkur u Lavu će se baviti povratkom prošlih ljubavi, kreativnosti i idejama.

Konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima 16. augusta

Ljeto će završiti konjunkcijom Marsa i Jupitera, donoseći ambicije kroz nove veze. Do kraja augusta očekuj dolazak novih ljudi u tvom životu, među kojima će biti poseban neko ko će na tebe djelovati terapeutski. Neki dijalozi mogu ti pomoći da shvatiš mnogo toga o sebi i tvojem duhovnom razvoju.

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima