Cijela obitelj ozlijeđena u teškom sudaru između Posušja i Tomislavgrada, među njima i dvoje djece

TNT GROUP

Jutros oko 7:20 sati došlo je do teške prometne nesreće na magistralnoj cesti Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Mrkodol, u kojoj su četiri osobe ozlijeđene, potvrđeno je iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) za Hercegovina.info.

U nesreći su sudjelovali VW Touran kojim je upravljala osoba M.H. (1990.) iz Travnika i kombi vozilo Renault kojim je upravljala osoba M.J. (2003.) iz Mostara.

Četiri osobe iz automobila VW Touran su zadobile teške tjelesne ozljede, među kojima su bila i dvojica djece. Vozač kombija je prošao bez ozljeda.

Pored vozača Tourana, ozlijeđeni su A.H. (1971.) i djeca rođena 2017. i 2018. godine, svi iz iste obitelji iz Travnika. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnice u Mostaru i Livnu.

Promet na tom dijelu ceste je obustavljen, a promet se preusmjerava obilaznim cestama. Dežurni tužitelj Tužiteljstva HBŽ vodi očevid uz asistenciju Policijske uprave Tomislavgrad.

Objava POSUŠJE-TOMISLAVGRAD U teškom sudaru ozlijeđena cijela obitelj, među njima i dvoje djece prvi puta se pojavila na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima