Deseta godišnjica osnivanja Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine

TNT GROUP

Danas, 10. svibnja 2024. godine u Zagrebu se obilježava deseta godišnjica Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine. Hrvatsko sestrinsko društvo hitne medicine (HSDHM) osnovano je 19. svibnja 2014. godine s ciljem organiziranja trajnog stručnog usavršavanja medicinskih sestara i medicinskih tehničara koji pružaju zdravstvenu skrb u djelatnosti izvanbolničke i bolničke hitne medicine.

Na proslavi desetljeća uspješnog rada sudjelovali su predstavnici Doma zdravlja Tomislavgrad; v.d.ravnatelja Ivanka Živković, dr.med., Josip Tokić, pomoćnik ravnatelja i Mario Ljubičić, med.tehn.

Pečat uspješne suradnje Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva za hitnu medicinu je i današnja uručena Zahvalnica za podršku, suradnju i aktivan doprinos u proteklih 10 godina. Zahvalnicu je u ime Doma zdravlja Tomislavgrad preuzela v.d. ravnatelja Ivanka Živković, dr.med.

V.d.ravnatelja Ivanka Živković, dr.med., ovim putem još jednom čestita Hrvatskom sestrinskom društvu za hitnu medicinu na desetljeću izvrsnosti u uspješnom radu, te želje za nastavak uspješnog rada i suradnje Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine i Doma zdravlja Tomislavgrad.

UPRAVA DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD

Objava Deseta godišnjica osnivanja Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima