DNEVNI HOROSKOP 3. JUN: Bik treba da se pripremi za važan razgovor, Vaga može očekivati pohvale

TNT GROUP

OVAN
Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla, očekuje vas veoma povoljna atmosfera za to. Možete da se nadate uspjehu na ovom polju i ostvarenju prilike za zaradu.
Slobodni Ovnovi lako mogu ući u novu vezu danas. Ako ste u braku, odnos sa voljenom osobom se konačno značajno popravlja. U svakom slučaju, zadovoljni ste!
Manji bolovi u stomaku vas mogu pratiti, pa povedite računa o tome.

BIK
Očekuje vas razgovor sa nekom osobom koja vam može biti od velike pomoći na putu do poslovnog napredovanja. Pokušaćete da joj predstavite svoje kvalitete.
Komunikacija sa voljenom osobom postaje veoma interesantna, maštate o zajedničkim trenucima i susretu. Ako ste u vezi na daljinu, bliži vam se putovanje.
Manji problemi sa disajnim putevima su mogući, pa povedite računa o tome.

BLIZANCI
Potrudite se da napravite što bolju organizaciju kada je u pitanju poslovno polje, kako ne biste imali manje probleme. Važno je da se dobro organizujete.
Voljena osoba je tu za vas u svakom važnom trenutku vam pruža podršku, što vam pruža osjećaj sigurnosti. Vaša ljubav je veoma jaka, a vaša veza će biti stabilna na duže staze.
Redovnije jedite. Ne biste trebali da preskačete obroke i unos tečnosti.

RAK
Pred vama su važna dešavanja na poslovnom planu koja vam mogu donijeti napredovanje i željene promjene. Možete da očekujete pozitivnu situaciju.
Težite emotivnoj stabilnosti ali još uvijek niste pronašli osobu sa kojom možete da ostvarite svoje snove. Nemojte da se opterećujete time, ono što vam je suđeno će doći.
Moguća je glavobolja ali prolaznog tipa, pa nemojte da se brinete oko toga.

LAV
Očekuje vas prilično opušten dan, povoljan je period i za početak godišnjeg odmora ako ste tako nešto imali u planu. U svakom slučaju, nemate razloga za brigu.
Dopada vam se jedna osoba koja je po svojoj prirodi stidljiva, trebaće vam neko vrijeme da je osvojite. Ipak, ako budete uporni i strpljivi, uspjećete da dobijete njeno srce.
Moguće je da ćete imati višak energije i da će vam prijati dodatna aktivnost.

DJEVICA
Ukoliko se bavite umjetničkim poslom, pred vama je veoma povoljan period u kom ćete imati dosta inspiracije. Očekuje vas veoma pozitivan period za stvaranje.
Uživate u prijateljskom odnosu koji imate sa svojim partnerom. Očekuje vas veoma povoljno stanje na emotivnom polju. Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada Rak.
Odlično se osjećate! Na ovom planu nemate nikakve brige i probleme!

VAGA
Možete da se nadate da će vaši nadređeni imati samo riječi hvale za vaš trud i rad koji ste pokazali u prethodnom periodu. U narednom periodu se otvara mogućnost za napredovanje.
Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude na neki način povezana sa vašim poljem posla. Iako se bavite sličnim stvarima, povezuje vas neka neopisiva hemija.
Prijalo bi vam plivanje i rekreacija. Budite dovoljno aktivni na fizičkom planu.

ŠKORPIJA
Možete da se nadate pozitivnom danu kada su u pitanju dešavanja vezana za sudska i formalna pitanja. Dolaze vam rješenja na koja ste dugo čekali.
Prija vam vaša sloboda i uživate u tome. Niste opterećeni potragom za novim ljubavima, dobro se osjećate u svojoj koži. Jednostavno niste u potrazi za ljubavlju.
Možete da očekujete dobru situaciju. Nisu vam naglašeni nikakvi problemi.

STRIJELAC
Pred vama je prilika da ostvarite bolju zaradu. Možete da očekujete solidno stanje na ovom polju… Dosta toga ide baš onim tokom kojim ste se nadali da hoće.
Dolazi vam zanimljiva situacija sa osobom koja možda nije sasvim slobodna. Povoljan je dan za tajne veze. Ako imate neku ovakvu avanturu, prijaće vam.
Moguće je sasvim solidno stanje na ovom polju. Budite što više na svežem vazduhu.

JARAC
Ukoliko ste bez posla, može vam se otvoriti mogućnost za novo radno mjesto tokom današnjeg dana. Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima.
Veoma je povoljan trenutak za početak ozbiljne veze ili za sklapanje braka ako ste već u vezi sa nekom osobom sa kojom planirate zajedničku budućnost na duže staze.
Povedite računa o manjim upalama kojima ste skloni u ovoj fazi. Preporuka je da posjetite ljekara.

VODOLIJA
Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Nemate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju profesionalno polje. Možete da planirate i godišnji odmor i putovanje.
Uspjećete da riješite manje nesporazume koje ste imali sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan. Ako ste slobodni, imaćete mogućnost za vezu sa Strijelcem.
Problemi sa zubima su mogući, pa se javite svom stomatologu za svaki slučaj.

RIBE
Imate velika očekivanja kada je u pitanju pregled poslovnih rezultata iz proteklog perioda. Povoljan je dan za analizu i za praćenje statistike.
Komunikacija sa osobom koja vam se dopada može biti dosta bolja nego prije, aktivirate se na polju flerta. Važno vam je da joj pokažete sve svoje adute.
Vrtoglavica je moguća, pa povedite računa o tome. Jedite redovno i pijte dovoljno tečnosti.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima