Dnevni horoskop za 11. mart

TNT GROUP

OVAN

Danas vam donosi užurbanu energiju i mnogo obaveza. Fokusirani ste na zaradu i spremni da se izolujete da biste postigli cilj. Krajem dana dobijate poziv za druženje, prihvatite! Dobro se osjećate.

BIK

Vaš danasnji vas savjetuje da donesete konačnu odluku na polju ljubavi. Povoljan dan za ulazak u novu osobu, posebno ako je riječ o osobi koju dugo poznajete. Prihvatite pomoć u poslu, rokovima se približava kraj. Mogući bolovi u leđima.

BLIZANCI

Porodica je u fokusu vašeg današnjeg! Spremni ste da pomognete, a danas ćete biti u ulozi savjetodavca. Budite strpljivi, isplatiće vam se višestruko! Partner može da vam zamjeri nedostatak pažnje, recite iskreno šta vas muči. Povedite računa o ishrani.

RAK

Danas ste na „sedmom nebu“. Ljubavna situacija je na zavidnom nivou, čuvajte se ljubomornih osoba. Partner čini sve da vas usreći, dok treća osoba može da podmetne nogu. Povoljan dan za ulaganje u privatni biznis. Dobro se osjećate.

LAV

Danas vam poručuje da se ne predajete. Početak dana ne prolazi onako kako ste zamislili, ne brzajte sa donošenjem važnih odluka. Misteriozna osoba se raspituje za vas, očekujte poruku. Pojačajte unos vitamina.

DJEVICA

Zapažanje sitnica može da vas dovede u konflikt sa poslovnim saradnicima. Horoskop vas savjetuje da se fokusirate na pozitivne stvari, a ne samo na negativne. Mogući problemi u ljubavi zbog prošlosti. Čuvajte se prehlada i potrudite se da uvedete zdravu ishranu.

VAGA

Danas će vas iznenaditi kraćim putovanjem! Prihvatite poziv za spa centar, boravak u prirodi ili ručak van grada. Odličan dan za planiranje sljedećih koraka u poslu. Klonite se tračeva ako ne želite da upadnete u nesporazum. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Ovo je vaših pet minuta! Trud koji ste ulagali tokom cijele nedjelje se konačno isplatio. Uživate u plodovima rada i sa ljudima koje birate. Sredinom dana možete da očekujete lijepo iznenađenje od osobe koja vam se udvara. Uvedite fizičku aktivnost.

STRIJELAC

Vaša iskrenost i optimizam privlače ljude! Ako ste u vezi, sa partnerom ćete osjetiti jaču povezanost, dok vas, ako ste slobodni, očekuje uzbudljivo upoznavanje novih ljudi. Velike su šanse da dobijate novu priliku za posao. Čuvajte se prehlade.

JARAC

Budite pažljivi sa troškovima, ali istovremeno razmislite o pametnim investicijama koje bi mogle dugoročno da vam donesu korist. Ne zanemarujte svoje emocije i radite na održavanju ravnoteže između posla i privatnog života. Poslušajte savjet mlađe ženske osobe. Više spavajte.

VODOLIJA

Ne traćite vreme na tuđe probleme, danas se fokusirajte na lični rast i razvoj. Ako ste u potrazi za novim poslom, obratite se prijatelju koji ima važne kontakte. U ljubavi nema većih promjena. Dobro se osjećate.

RIBE

Danas vam donosi sukob sa nekim od članova porodice. Savjet je da ne tjerate inat, naročito ako ste u konfliktu sa mlađom osobom. Pokušajte da razmislite o tome da li je zaista u pravu. Vrijeme se partnerom biće vaša mirna luka. Moguća nesanica, piše Mondo.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima