DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUNA

TNT GROUP

OVAN

Dnevni horoskop za 22. jun vam donosi malu dozu napetosti na poslu. Očekujte više zadataka i poziva. Ukoliko imate privatan biznis moguće je da će vam novi klijenti pokucati na vrata. U odnosu pružite više pažnje i razumijevanja.

BIK
Navikli ste da sve radite u posljednjem trenutku. Zbog toga očekuje vas dodatni stres, ali kad sve završite pašće vam kamen sa srca. Mogući su iznenadni troškovi. Stavite na papir prioritete. Zapostavili ste malo partnera, pokažite mu da vam je stalo. Mogući se su glavobolje!

BLIZANCI
Danas vam zvijezde donose nova poznanstva i dosta komunikacije sa ljudima. Ne otrkivajte na samom početku sve svoje ciljeve i ideje. Marljivo radite i trud će se isplatiti. Na ivici ste sa finansijama. Planirajte o dodatnom izvoru prihoda. Više se krećite!

RAK
Početak dana dosta ubrzan i napet kada je riječ o poslu, dok je ostatak dana rezervisan za nešto opušteniju atmosferu. Ne zapostavljajte najbliže, mogli bi da vam zamjere. U ljubavi vam nedostaju noviteti. Slobodni Rakovi imaju više prilika, dok oni zauzeti neka razmisle o daljim koracima.

LAV
Danas vam se budi takmičarski duh. Imaćete potrebu da dominirate na poslu, ali ne pretjerujte. Vodite se razumom i intuicijom i zaboravite na impulsivne emocije. Mogli biste nekom da se zamjerite. Slobodni Lavovi poželjeće da uđu u neobavezan odnos. Unosite više tečnosti!

DJEVICA
Na poslu biste mogli da se nađete u nezgodnoj situaciji kada bi trebalo da presječete između dvije stvari. Ali ne brinite! Imaćete podršku kolega i uvijek je dobro da se posavjetujete sa starijim i iskusnijim. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali bliskim ljudima. Mogući su problemi sa grlom, izbjegavajte hladno!

VAGA
Dnevni horoskop za 22. jun  vam savjetuje da više pažnje posvetite svom nadograđivanja. Učenju nikad kraja, te nije na odmet da konačno započnete stvari i hobije koji vas privlače. Neko će to prepoznati i nagraditi. U ljubavi sve ide svojim tokom. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA
Ovih dana borite se sa unutrašnjim nemirima. Danas će oni biti posebno izraženi, ali ste na dobrom putu da izvučete rješenje svojih problema. Ne libite se da potražite pomoć i razgovarate otvoreno o tome. Slobodne Škorpije još nisu spremne za vezu, ali će im prjati prisustvo jedne osobe.

STRIJELAC
Turbulentan period je iza vas. Iz njega ste dosta naučili, ali ne dozvolite da ponovite iste greške. Potreban vam je odmor, zato razmislite o budućim planovima. Pronađite način da uštedite novac. U dobroj organizaciji je ključ. Prijaće vam i druženje sa prijateljima ili odlazak na vikend putovanje.

JARAC
Tvrdoglavost nikom nije dobro donijela, pa neće ni vama. Vrijeme je da sumirate vaše misli i poglede i shvatite u čemu grešite. Previše ste zatvoreni prema ljudima. Promijenite ugao gledanja i očekuje vas promijene kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

VODOLIJA
Danas vam astrologija savjetuje da postavite jasne granice na poslu, kako kasnije ne biste imali problema. Recite u startu šta vam smeta. U ljubavi, slobodne Vodlije imaju udvarače sa svih strana, ali ipak čekaju ono pravo. Moguće su alergije, obratite pažnju i na ishranu!

RIBE
Dnevni horoskop za 22. jun vam kaže da se fokusirate na sebe i buduće planove. Dosta je bilo cupkanja u mjestu, sada je vrijeme da se aktivirate i bacite se u realizaciju dugo planiranih ideja. Čuvajte se prehlada!
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima