Dnevni horoskop za 22. maj

TNT GROUP

Ovan

Komunikacija može danas praviti probleme, teško se razumijete s ljudima, kao da govorite različitim jezikom. Ako imate važan razgovor, bolje ga odgodite za drugi dan. Izbjegavajte rasprave s partnerom.

Bik

Rasutu pažnju teško je usmjeriti na donošenje odluka. Potražite pomoć kolega i fokusirajte se samo na najvažnije obaveze. Druženje će vam pomoći da odmorite um. Moguća glavobolja.

Blizanci

Osjećate se kao da idete dva puta istovremeno, s puno obaveza. Zasučite rukave i odlučite kako da završite sve. Partner će imati razumijevanja.

Rak

Pažnja vam je rasuta, pripazite da ne izgubite važne stvari. Odvojite vrijeme za opuštanje i sanjarenje. Moguće je upoznavanje zanimljive osobe.

Lav

Ponekad ste druželjubivi, ponekad misteriozni. Neka intuicija vodi vašu stranu.

Djevica

Teško je postaviti prioritete i zato ste pod stresom. Ne zanemarujte partnera. Porodica može pomoći pri donošenju odluka.

Vaga

Uspeh zahtijeva trud i strpljenje. Kraće putovanje biće vam prijatno.

Škorpija

Završite što više obaveza danas jer vam ide sve glatko. Veče iskoristite za odmor, čitanje, šetnju. Partner sprema iznenađenje.

Strijelac

Pokušajte se fokusirati na posao, izbegavajte nervozu i pazite na ishranu.

Jarac

Odmjerite riječi da nikoga ne povrijedite. Ne ulazite u ozbiljne razgovore. Provodite više vremena u prirodi da se borite sa stresom.

Vodolija

Kreativnost će vam pomoći da obavite sve obaveze. Manje nesuglasice u vezi moguće.

Ribe

Uozbiljite se da završite sve što treba. Energiju usmjerite na pravi način. Osjećate se sjajno.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima