Dnevni horoskop za 27. jun – proricanje sudbine za današnji dan

TNT GROUP

Dnevni horoskop za 27. jun, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 27. jun kaže da se danas spremite da „brdo“ posla, ali bez brige – uveče ćete slaviti uz vino i šampanjac. Završavate veoma važan projekat, obavezu, svi će biti prezadovoljni. Slobodni Ovnovi bi mogli da malo „spuste“ kriterijume, mnogi ih žele, ali se ne usuđuju da im priđu. Problemi sa alergijama.

BIK
Imae „pakleni“ plan kako da sprovedete ideje u djelo, morate „tiho“ da delate jer postoje osobe koje će brzinom svjetlosti da preuzmnu zasluge za vaš uspjeh. Zauzeti Bikovi ušli u lenju fazu veze, nedostaje im uzbuđenje. Slobodni otvorili srce za novu ljubav – vjerujte u dobro i dobro će vam se desiti. Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Preokrenite situaciju u svoju korist, imate adute u rukama, samo je neophodno da brzo reagujete. Nemir vas drži, imate potrebu da upoznajete nove ljude… Partner nije zadovoljan. Vodite računa da ne trošite preko svojih mogućnosti. Manji problemi sa leđima.

RAK
Danas niste raspoloženi za rad, u mislima ste već na odmoru, ali još nije vrijeme za opuštanje. Moguć je ozbiljan razgovor sa nadređenima. Očekujte priliv novca od osobe koju niste dugo vidjeli. Vjerovatno će vam vratiti dug koji ste odavnoi otpisali. U ljubavi mirno more. Zdravlje je dobro.

LAV
Donekle naporna prva polovina dana, dobijate ponudu koja će vam zadati glavobolju. Dobro razmislite prije nego što presječete. Smeta vam partnerovo ponašanje, sumnjate u njegovu iskrenost. Slobodne neka vodi srce, nemojte da pravite kalkulacije, uvijek se loše završi. Proverite pritisak.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 27. jun Djevicama da smanje tenziju koju su sebi „nabili“ zbog finansijske situacije. Trenutno ništa ne možete da uradite, samo će vam odmoći da dalje širite paniku. Budite konstruktivni, smislite plan i sprovedite ga u djelo. Iscrpljeni ste i nenaspavani.

VAGA
Obaveze koje ste odlagali danima, sada dolaze na „naplatu“. Potrebna vam je bolja organizacija. Oni u dužim vezama nalaze se ne prekretnici. Dugo uspijevate da napravite balans u vezi, ali danas bi svađa mogla da kulminira. Slobodni upoznaju zanimljivu osobu. Pritisak bi mogao da pravi probleme.

ŠKORPIJA

Ako mislite da ne sagorite, morate pod hitno da menjate nešto na poslu – a možda i sam posao! Organizacija vam je loša, sve pada na vaša leđa. Delegirajte bolje i bićete u redu. Slobodne „progoni“ osoba iz prošlosti. Morate da budete čvrsti i kažete joj šta osjećate. Zdravlje je u redu.

STRIJELAC
Smirite misli, energični ste preko svake mjere i ne možete da se „svrtite“ i razmišljate trezveno. Ovo je trenutak koji zahtijeva staloženost, neke bitne stvari ćete morati da rešite. Očekujte lijepo iznenađenje od partnera. Slobodni biraju društvo prijatelja. Mogući problemi sa zglobovima.

JARAC
Nije loše ponekad biti i malo „pritvoran“, znate li? Previše ozbiljno shvatate odnose na poslu, a muči vad kad vidite da kolege nisu iskrene. Budite i vi kao i oni. U ljubavi mirno more i ušuškana luka. Savršena sreća sa partnerom. Slobodni se ponašaju previše arogantno. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA
Očekujte priliv novca danas, moguć je bonus zbog dobro obavljenog posla ili neki vid povišice. Zaslužili ste. U ljubavi bez većih promjena. Slobodne Vodolije dobijaju poziv od osobe koja im se duže vrijeme dopada. Provjerite krvnu sliku, mogla bi da objasni konstantan umor koji osjećate.

RIBE
Dnevni horoskop za 27. jun savjetuje Ribama da se više posvete primarnim zadacima, a manje da se bave tračevima i projektima koji su nesigurni. U ljubavi je sve kako biste željeli da bude – imate bezuslovnu podršku partnera. Slobodnim Ribama se osmjehuje sreća – obratite pažnju na osobu koja će se nenadano pojaviti u društvu sa vašim prijateljem… Zdravlje je dobro.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima