Dnevni horoskop za 7. mart 2024. godine

TNT GROUP

Dnevni horoskop za 7. mart 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 7. mart 2024. godine vam predviđa novčani dobitak. To mogu da budu i zakasnele isplate. Mudro rasporedite novac do kraja mjeseca, trebaće vam. Povedite računa o higijeni zuba. Vrijeme je za posjetu stomatologu!

BIK

Ne sviđa vam se što se stvari ne odvijaju onako kako ste zamišljali. Budite strpljivi, svaki trud se isplati. Izbjegavajte svađe sa bliskim ljudima i porodicom kako ne biste nametnuli dodatni stres. Ostatak dana će vam prijati muško društvo!

BLIZANCI

Zvijezde vam savjetuju da ne odustajete od svojih želja i namjera kada je karijera u pitanju. Rasipanje na sto strana bi moglo da vam šteti. Fokusirajte se na glavno! Racionalno trošite kako se ne biste zaduživali. Posvetite više pažnje partneru! Moguća je nesanica.

RAK

U posljednje vrijeme emocije vas obuzimaju gdje god da se nađete. Takav će vam biti i današnji dan. Pokušajte da fokusirate misli i ne dozvolite da one rukovode vama. Potražite podršku partnera i dobićete je! Mogući su bolovi u krstima.

LAV

Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno. Ova poslovica će vas pratiti tokom čitavog dana. Ne očajavajte! Potpuno je u redu da vam nekad stvari ne idu od ruke. Dajte sebi oduška i ostatak dana se opustite uz dobru klopu i druženje sa prijateljima.

DJEVICA

Danas je vaš horoskop u znaku ljubavi! Dobijaćete je na svakom koraku, primite je obaručke. Moguća su i neočekivana udvaranja i nova poznanstva. Pazite kome se jadate kako se priča ne bi proširila dalje. Budite oprezni u saobraćaju!

VAGA

Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine vam donosi pregršt iskrenih momenata. Moguće da će vas neko podsjetiti na prošla vremena i u vama izazavati bujicu emocija. Prepustite se druženju i lijepim uspomenama. Očekujte poziv starog prijatelja.

ŠKORPIJA

Početak dana biće vam užurban i napet. Budite spremni na akciju i rješavanje papirologije. Nešto ćete više morati da potrošite novca, izbjegavajte bespotrebne troškove. Nekome se dopadate, obratite pažnju na neprimjetne ljubavne signale. Muči vas napetost u mišićima!

STRIJELAC

Astrologija vam poručuje da se osvjestite i osvrnete oko sebe. Zapostavljate ljude koji vam znače, a pažnju poklanjate „lažnim“ prijateljima. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali, shvatiće vas neozbiljno. Više se krećite i vežbajte!

JARAC

Ovih dana samo vam je posao u glavi. Ne ide vam baš najsjajnije, a vi ne radite ništa po tom pitanju. Promijenite ugao gledanja, porazgovarajte sa nadređenima kako biste ispravili greške. Bacili ste oko na jednu osobu, pozovite je na druženje. Zdravlje dobro!

VODOLIJA

Od cupkanja u mjestu nema ništa! Nekada je potrebno poći ispočetka. Procijenite situaciju, ako vam odgovara trenutni posao, uradite nešto po tom pitanju. Raspitajte se i potražite altrnativu. Jedna osoba vam ne izlazi iz glave. Vrijeme je za prvi korak!

RIBE

Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine vam savjetuje da ne obraćate pažnju na prošle greške. Svi griješe i to je u redu, važno je da naučite nešto iz njih. Ispravite ih novim uspjesima. Imate punu podršku partnera i blsikih ljudi. Nova ljubav je na pomolu, a zauzete Ribe će ojačati trenutnu.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima