DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ Blizance muči nesanica, Škorpiji prijeti skandal, Ribama turbulencije

TNT GROUP

Ovan
POSAO: Vi ste, majstor improvizacije, tako da ćete uspješno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata i neočekivanih promjena u zacrtanim prioritetima.
LJUBAV: Sa jedne strane postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz vaše prošlosti.
ZDRAVLJE: Muče vas stomačni problemi.

Bik
POSAO: Ovaj vikend mogu da obilježe važne vijesti koje mogu doprinijeti promjenama u vašem unaprijed zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Akcenat ovog perioda je na komunikaciji sa važnim ljudima.
LJUBAV: Bikovi se nalaze pred iskušenjem da “pokvare” jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vrijeme poznajete, a prema kojoj su se u vama razvila daleko jača osjećanja.
ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci
POSAO: Ključ uspjeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promjeni posla ili unaprjeđenju.
LJUBAV: Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije.
Zdravlje: Problemi zbog nervoze i nesanice.

Rak
POSAO: Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Ključ vašeg uspjeha u ovom periodu leži u timu pouzdanih saradnika.
LJUBAV: Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Lav
POSAO: Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan jer vam neki saradnik može stvoriti nepredviđene probleme i zastoje u poslovanju.
LJUBAV: Period uspona i padova između vas i partnera dovodi vas u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da riješite krizu povjerenja između vas.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Djevica
POSAO: Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna poslovna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog.
LJUBAV: Osoba u znaku Riba ili Raka posebno će se izdvojiti. Djevice koje su u vezi razmišljaju o formalizaciji odnosa i formiranju svoje porodice.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Vaga
POSAO: Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla.
LJUBAV: Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osjetiti jaku privlačnost prema dvije osobe.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Škorpija
POSAO: Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera među ljudima je prilično negativna, i to vas psihički opterećuje. Budite oprezni sa nadređenima.
LJUBAV: Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, čuvajte se paralelnih i tajnih veza jer postoji mogućnost skandala. Oprez!
ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.

Strijelac
POSAO: Ovaj vikend će obilježiti značajne vijesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Uspješna saradnja sa nekom osobom iz inostranstva može vam donijeti dugoročno unaprjeđenje finansijske situacije.
LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može vam donijeti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj sve.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

Jarac
POSAO: Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Potrudite se da ih spriječite na vrijeme i odigrajte pravi poslovni potez kojim ćete to uspješno spriječiti.
LJUBAV: Bogat društveni život donijeće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka. Postoji mogućnost da uđete vrlo brzo u ozbiljnu vezu.
ZDRAVLJE: Oštećenje sluha.

Vodolija
POSAO: Ovaj dan posvetićete detaljnoj analizi vaših prethodnih postupaka. Šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu.
LJUBAV: Slobodne Vodolije mogu da se upoznaju sa jednim veoma šarmantnim Lavom ili Ovnom. Vrlo brzo možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu.
ZDRAVLJE: Promijenite režim ishrane.

Ribe
POSAO: Preveliki broj poslovnih obaveza i proširenje kruga saradnika dovodi vas u situaciju da oko sebe okupite jedan pravi mali tim pouzdanih saradnika.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepovjerenje.
ZDRAVLJE: Ukočenost vratnog dela kičme.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ Blizance muči nesanica, Škorpiji prijeti skandal, Ribama turbulencije Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima