Dobro jutro iz Tomislavgrada: Vedro, toplo i sparno ljetno jutro!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 23 stupnja C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem nekakve je neodređene, žućkaste boje, kažu da je to zbog saharskog pijeska koje je stigao do nas, sunce je već visoko, ali nije jasno, nekako je muklo muklo…

Ugodan vam i blagoslovljeni prvi ovogodišnji ljetni dan, prema prognozama bit će sparan, vruć, upaljen je narančasti alarm zbog moguće visoke temperature, posebno od 12 do 18 sati, pa se preporučuje, ako je moguće, ne izlagati se suncu u to vrijeme, biti u hladu, u zatvorenom prostoru. Stručnjaci tvrde da saharski pijesak koji je stigao i do nas nije opasan po zdravlje, osim za astmatičare i osobe s problemima s disanjem, dakle, ipak nije bezopasan!
Vjerujemo da ste dobro spavali, lijepo sanjali, da pijete prvu jutarnju kavu s voljenim osobama ili sami uživate u lijepim sjećanjima, jutro je sanjivo, sparno, nekako teško, ali proći će i ovo i ponovno će se pojaviti naše plavo nebo.
Dan je pred vikend, pa polako dovršite poslove i zadatke planirane za ovaj tjedan, nemojte žuriti na ovoj vrućini i sparini, opušteno.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom prema drugima, uz zahvalnost Bogu za još jedan dan – veliki dar, za još jedno ljeto kojem želimo dobrodošlicu, s osmijehom na licu i sjajem u očima, želimo da bude zdravije, bolje, ljepše, veselije, pjesničkije nego prethodno. Danas je i Svjetski dan glazbe, pa neka bude i pjesme, radosti, ljubavi, leptirića…!
www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima