DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je minus 3 stupnja C, puše bura, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, miriše na snijeg, a sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku tjedna koji će cijeli biti radni, za razliku od posljednja dva kada se i radilo i odmaralo,  blagovalo, a samo pomalo radilo. Sada treba sve nadoknaditi propušteno, biti radišni i vrijedni na početku godine pa će tako proći cijela godine, ipak ne pretjerujte, uvijek će biti posla, ali i vremena, koje, kažu neki, ne prolazi, samo smo mi prolazni. Sve je moguće, ali o tomu razmišljati u rano jutro, za prvom kavom, nije uputno.

Za kavom doma ili na poslu kavu jutros treba piti polako, prepričavajući samo lijepe događaje od blagdana, malo se smijati , rastegnuti mišiće, a biti dobro raspoložen najbolje je što vam danas želimo na ovome hladnom danu, u kojemu je snijeg zabijelio planine, a dobro ja napadao i još uvijek pada na Blidinju i na Kupreškoj visoravni.

Vjerujemo i nadamo se da su svi naši dragi koji su putovali na svoja odredišta, na posao u tuđinu, sretno stigli tamo gdje su putovali  i već počeli raditi.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima