DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 6 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pada, a sunce još spava iza oblaka i teško će se danas probuditi.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i dalje nekako sjetan, jer studeni je od svih mjeseci u godini najviše mjesec sjećanja, onih kojih se i ne volimo sjećati, ali su ostavili duboke tragove, ponekada i ožiljke na našem srcu, u našoj duši.

I priroda je počesto sukladna sjetnom mjesecu: sivo nebo, kiša, gole grane drveće, studen, blato…Unatoč tome, vi budite vedri, raspoloženi uz prvu jutarnju kavu, a danas je svetkovina Gospe od zdravlja, pa se preporučite i molite za dobro zdravlje svoje obitelji i svoje, a najvažnije je vjerovati da ste dobro, da vas ništa ne boli, jer se često kaže “sve je u glavi”, ali ne pretjerujete ni u tome, zašto bi, inače, postojali i radili liječnici.

Važno je biti umjereno optimističan, ne dati malodušju da vam obuzme dušu, nikome ne željeti zlo, sve raditi u dobroj vjeri i namjeri i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama širite dobre vibracije i radost na sve strane, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima