DOBRO vam oblačno i snježno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše umjeren vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, palo je malo novoga snijega, a još pomalo pada, sunce se ne nazire iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, hladnoća i led su popustili, toplije je u odnosu na pet šest posljednjih  dana, malo je poprašilo novoga snijega, a stari se još nije otopio, a i sada propadava. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, a zdravu jutros iz postelje ustali i pijete kavu s dragim osobama, zahvalite Bogu na velikom daru-novom danu u kojemu ćete biti dobro raspoloženi, raditi samo ono što koristi vama i svima oko vas. Klonite se malodušja, Bože sačuvaj mržnje, odmaknite se od osoba koje isijavaju negativnu energiju i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom.

Za one koji putuju, koji voze, ali i koji po ovome snijegu hode, pripazite, putovi, možda, jesu očišćeni, ali su mokri i skliski, ima ugaženoga snijega, vidljivost je smanjena, pa je potreban krajnji oprez. Najbolje je ako ne morate da iz kuće ne izlazite, ne putujete, doći će ljepši dani za šetnje i putovanja.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremnošću pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima