DOBRO vam oblačno i tiho jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 4 stupnja  C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi oblaci, kiša rominja, a izgleda neće je manjkati ni danas, sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, a od čega bi drugoga i bila iza blagdana, a uoči blagdana, treba se dobro naspavati i odmoriti i iza slavlja, posebice mladost iza svakonoćnih koncerata, izlazaka, a stariji iza lijepih zabavnih programa u Tomislavgradu, a jedna lijepa priredba čeka sve ljubitelje zbornog pjevanja i večeras, u Spomen bazilici u Tomislavgradu, gdje će se održati tradicionalni Božićni koncert župnih zborova, koncert koji uvijek oduševi posjetitelje, u posebnom ozračju odzvanja božićnom radošću.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali (mnogi još spavaju i neka kad im je Bog dao!) i s dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu, dobro ste raspoloženi i pričate samo o lijepim događanjima ovih dana, a možda i lijepim sjećanjima u godini koja je na izmaku, koja je već spakirala kufere u koje je spremila sve što je bilo loše, ružno, tužno i odvozi sa sobom, a ima toga u svakoga i neka svačije pokupi i ne obazire se! Neka ne nosi ono lijepo i dobro što je bilo, neka to ostane upamćeno i u lijepe uspomene pohranjeno.

A Nova godina kada uskoro raspakira svoje kufere, svoju prtljagu, neka iz nje nahrupe:  dobro zdravlje svima, ljubav, radost, mir, dobrota, radost, ljepota i neka se natječu čega će biti više! Zato je dočekajmo otvorena srca ispunjena ljubavlju, čiste duše, vedrine u očima, empatijom i zahvalnošću Bogu na novom danu-najljepšem daru, na godini koja prolazi, na novoj koja mnogo bolja dolazi i širimo radost i dobre vibracije na sve strane!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima