DOBRO vam oblačno i tiho jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 3  stupnja C, tiho je i toplo za ovo doba godine, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, u izgledu je kiša, nakon uistinu prekrasnih dana božićnih blagdana, a sunce je po svoj prilici uzelo koji dan odmora.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i nekako tmuran, ali vjerujemo da ste nakon blagdanskih radosti, a mnogi nakon sinoćnjih koncerata u Tomislavgradu i Šujici,  noćas dobro i mirno spavali. Oni koji jutros ne trebaju raniti na posao još uvijek spavaju i pustite ih, ne budite ih, možda su im snovi ljepši od stvarnosti, iako i snovi znaju biti “noćna mora”, nekima od grižnje savjesti, nekima od umora. Nadamo se da ste među ovim drugima, iako i umor nije dobar, sve što je pretjerano, nije dobro, zato sve umjereno, laganini…

A bliži se i kraj godine, Nova samo što nije, pa pokušajte u ova dva tri dana malo se prisabrati, preispitati, pretince srca i duše otvoriti i dobro pogledati da se u njima nije skrilo još nešto osim ljubavi, pa dobro počistite, prozračite, samo neka ljubavi i radosti mjesta ima u novoj godini, sav teret, sve ono što vam stvara malodušje, tugu, sve što vam drago nije, rasprtite  i ostavite u Staroj godini, neka odnese sa sobom.

Vi s dragim Bogom polako dočekajte čista srca i duše Novu, neka bude bolja od stare, neka  donese dobro zdravlje, radost i veselje vama, vašim bližnjima, svima i svemu oko vas i u cijelome svijetu, budite zahvalni Bogu na novom danu-lijepom daru, na još jednoj novoj godini u kojoj ćete činiti samo dobra djela!

Uranili mi s čestitkama za novo ljeto, ali za dobre želje nikada nije ni rano, ni kasno, uvijek je pravo vrijeme, taman!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima