DOBRO vam oblačno i tiho nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, a kiša rominja, sunce se još ne budi iza planina.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a Nedjelja je krštenja Gospodinova, kojom završava božićno vrijeme. Danas je i blagdan Božića za sve vjernike koji slave Božić po julijanskom kalendaru, neka im je sretan i blagoslovljen. Vjerujući da ste se dobro naspavali, lijepe snove snivali, a jutros pijete kavu s dragim osobama, budite Bogu zahvalni na još jednom lijepom daru-novom danu u kojemu ćete činiti samo dobra djela i donositi radost i dobro raspoloženje svima oko sebe.

Danas će mnogi naši dragi, koji su došli iz tuđine u zavičaj proslaviti božićne blagdane,  krenuti na put do svojih odredišta, uglavnom, u zemlje zapadne Europe, noseći drage uspomene iz boravka u zavičaju i misleći na Uskrs kada će ponovno doputovati. Neka je svima sretan put da zdravo stignu gdje su nakanili. Putovi su mokri i skliski pa je potreban veliki oprez u vožnji, ali i onima, posebice starijima koji hodaju po ulicama.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim raspoloženjem, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite veselo ozračje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima